Besplatne radionice Erste banke za umirovljenike


Besplatne radionice Erste banke za umirovljenike

Iskoristite kvalitetno vrijeme i prijavite se na besplatnu radionicu gdje će vas ekipa iz Erste banke naučiti osnovama informatičke pismenosti. Nakon toga, osim što ćete znati na jednom mjestu provjeriti sve što vas zanima, npr. pronaći informaciju gdje upisati tečaj klavira, moći ćete na web stranicama Erste banke pratiti sve financijske novosti, plaćati račune po povoljnijim tarifama, otvoriti vlastitu email adresu, a na kraju se možda i nagraditi povoljnom avio-kartom i možda dokazati da svi putevi stvarno vode u Rim. 

Cijeli virtualni svijet čeka da ga otkrijete,  nemojte to propustili. On će vam, sigurni smo, otvoriti potpuno nove vidike. Za školicu informatike prijavite se u najbližoj Erste poslovnici ili na www.erstebank.hr.

Dobro došli u mirovinu, dobro došli u Erste banku!

Promijenite prioritete,  iskoristite posebnu ponudu Erste banke. Uz sve proizvode i usluge koje smo vam namijenili, nudimo vam priliku koju ne biste smjeli propustiti.

Provjerite i ostale Erste pogodnosti za umirovljenike:

  • tekući račun za umirovljenike - isplata mirovine do petoga u mjesecu, dopušteno prekoračenje i naknada za vođenje od samo 4 kn/mjesečno
  • Diners Club Standardna Senior kreditna kartica bez upisnine i članarine do 31.12.2014.

Sve pogodnosti provjerite na www.erstebank.hr, najbližoj poslovnici Erste banke ili besplatnom broju telefona 0800 7890.

 

Oglasna vijest