"Karijere u bijelom" i u Hrvatskoj


"Karijere u bijelom" i u Hrvatskoj

U šestom izdanju, "Karijere u bijelom" otvaraju po prvi puta vrata međunarodnog sajma karijera i obrazovanja svim zdravstvenim djelatnicima i studentima iz Hrvatske, 20. svibnja u hotelu
Palace, Zagreb, od 10 do 16 sati.

Sajam će zdravstvenim djelatnicima i studentima, kao i srodnim strukama iz Hrvatske prezentirati mogućnosti nastavka obrazovanja, medicinskog usavršavanja kao i atraktivne mogućnosti zapošljavanja diljem Europe i šire.

Sudjelovanje sudionika je besplatno i neobvezujuće, a organizatori su pripremili i tombolu, koja uključuje nagrade poput uređaja iPad 2. Za dobru komunikaciju osigurani su i simultani prevoditelji za njemački i engleski jezik.

Na sajmu će sudjelovati tvrtke poput: Permedex, Agunis, Data Compass, IMS Recruitment, Neumann Partners, A-team Recruiters, EGV Recruiting, NES Healthcare, Locumotion, Mediflexible, Medicarrera, Tw.con, DOXX, Nachtwey International, NES Healthcare, Eumedicis, itd.

Posjetiteljima će se neposredno pružiti informacije o mogućnostima u različitim zdravstvenim sustavima diljem Europe (npr. pripravnički programi, specijalizacije, programi privremenog zapošljavanja i sl.). Kriteriji poput iznimne radne okoline i uvjeta rada pod vodstvom mentora uz korištenje najkvalitetnije medicinske opreme i tehnologije, učenje jezika te izvrsne plaće obvezatni su standardi mogućnosti koje će biti predstavljene na sajmu.

Mogućnosti zaposlenja i obrazovanja prezentirat će se za sve vrste zdravstvenih djelatnika (poput liječnika, stomatologa, magistra farmacije, medicinskih sestara i tehničara, fizioterapeuta, primalja, studenata i drugih) te srodnih struka, u zemljama poput Velike Britanije, Irske, Njemačke, Švicarske, Austrije, Francuske, Švedske, Norveške, Danske, Nizozemske, zemalja Bliskog Istoka i drugih.

Između mnoštva informativnih štandova, prezentacija i okruglih stolova, na sajmu će sudjelovati i studentske organizacije iz Hrvatske (CroMSIC, USDM), koje će predstaviti svoje međunarodno djelovanje i suradnje (poput studentskih razmjena, kongresa, međunarodnih i lokalnih programa volontiranja u zajednici i programe za promociju zdravlja).

U svom šestom izdanju sajam će se, osim u Hrvatskoj, održati u još 9 zemalja: Bugarskoj (Plovdiv, Stara Zagora, Sofija), Mađarskoj (Budimpešta, Sziget), Češkoj (Prag), Slovačkoj (Bratislava, Košice), Rumunjskoj (Bukurešt, Temišvar, Cluj-Napoca, Targu Mureš, Sibiu, Iasi), Grčkoj (Atena) te Sloveniji (Ljubljana).

Više detalja o ovom sajmu možete pronaći na:
http://careersinwhite.org/hr

Internetska registracija moguća je na slijedećoj adresi:
http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/registration-form-croatian/