Uz JGL Obitelj vaše zdravlje je "na sigurnom”


Uz JGL Obitelj vaše zdravlje je "na sigurnom”

Nedavna istraživanja provedena u Americi i Europi pokazuju kako veliki broj korisnika interneta informacije o zdravlju i načinima njegova održavanja traži na globalnoj mreži čime je ta aktivnost svrstana među najpopularnije on line aktivnosti. Iz tog razloga pokrenuta je nova internetska stranica, JGL Obitelj, s potpisom farmaceutske tvrtke JGL na kojoj ćete, tijekom cijele godine, moći pronaći zanimljiv i informativan sadržaj koji se bavi zdravljem svake obitelji.

Ono po čemu se ova JGL obitelj izdvaja jest zasigurno i to što će vam uz aktualne, svakodnevne zdravstvene teme i savjete JGL liječničkog tima na virtualnoj adresi JGL obitelji nuditi informacije o odgovornom i uspješnom samoliječenju, zanimljive članke o njezi i ljepoti, trudnoći, prvim danima s novim članom obitelji, te kako, kao suvremena, aktivna obitelj poboljšati i sačuvati ono najvažnije, a to je zdravlje.

Jglobitelj.hr internetska stranica zamišljena je kao mjesto koje će vam pomoći u svim nedoumicama koje imate o zdravlju s ciljem promicanja kvalitete življenja i prevencije bolesti. Važno je dodati kako će ondje funkcionirati i JGL Savjetovalište, u kojem će se, u suradnji s vrhunskim liječničkim timom, spremno pružati odgovori na sva vaša pitanja i rješavati sve vaše zdravstvene nedoumice u najkraćem mogućem roku.

JGL-obitelj-2

Mnoštvo korisnih informacija pronaći će tek novopečeni roditelji u rubrici Prinova u obitelji. Savjeti o pravilnoj prehrani u trudnoći, vježbanju u trudnoći i nakon nje, kako riješiti prvu temperaturu bebe, bebin plač,  oporavak od carskog reza i brojni drugi savjeti pomoći će vam u najljepšoj fazi vašeg života – rođenju djeteta.

U rubrici Aktivna obitelj osim savjeta vezanih na aktivan i ubrzan tempo života i posljedica koje on ostavlja na cijelu obitelj, stručni tim JGL obitelji usmjerio se i na osobe treće životne dobi. U ovoj se rubrici možete informirati i o važnosti fizičke aktivnosti u trećoj dobi i o tome kako usporiti biološki proces starenja.

Kućna ljekarna rubrika je u kojoj možete pronaći sve informacije o osnovnim lijekovima koji vam uvijek moraju biti pri ruci, ali i razne savjete kako što duže zadržati zdravlje imuniteta, koji vitamini su vam potrebni ako vaš organizam oslabi ili što napraviti ako osjećate da biste se mogli razboljeti (savjeti za prevenciju bolesti).

Rubrika Njega i ljepota pružit će vam mnoštvo ideja i savjeta za njegu tijela i obnavljanje duha kao i korisne vježbe za mladost, vitalnost i zdravlje.

JGL-obitelj-3

Jglobitelj.hr portal pruža priliku da ne gubite vaše dragocjeno vrijeme na pretraživače da biste pronašli odgovore na razna medicinska pitanja. Na vrlo jednostavan način otvara vam vrata da budete prije svega informirani o zdravlju i osposobljeni da pomognete svojim najbližima. Saznajte što napraviti i kako reagirati u točno određenim situacijama. 

JGL je najbrže rastuća domaća farmaceutska tvrtka i nalazi se na trećem mjestu u nacionalnoj farmaceutskoj industriji. Zahvaljujući, prije svega, sustavnom ulaganju u znanja zaposlenih, JGL kontinuirano razvija i lansira nove proizvode te širi portfelj na postojećim tržištima i otvara nova tržišta.

Sastavni dio dugoročne poslovne politike JGL-a od samih početaka do danas bio je oslanjanje na proizvode nastale u vlastitom razvoju. Stoga se u JGL-u aktivnosti usmjeravaju na razvoju novih proizvoda, ali i unapređivanju postojećih. Budite sigurni da je vaše “zdravlje na sigurnom” uz JGL obitelj. Poklonite im svoju pažnju!

Oglasna vijest