Pametno planirana putna ljekarna jamči dobar odmor cijele obitelji


Pametno planirana putna ljekarna jamči dobar odmor cijele obitelji

U ljetnim mjesecima mnogima misli odlutaju daleko od obaveza i posla. No, dok smo u mislima daleko od svakodnevne rutine, nikako ne smijemo zaboraviti kako uvijek treba zaštititi svoje bližnje i sebe. Pakirajući se za ljetni odmor, bio on na obali mora ili u kontinentalnom djelu lijepe naše, nikako ne smijete zaboraviti na sitne povrede i moguće probleme koji prijete bez obzira kamo krenuli. Upravo zato, svjesni smo kako i u najtežoj putnoj torbi treba ostaviti još malo mjesta za putnu ljekarnu.

Već pri kretanju na put moguće je da će netko od vaših suputnika imati problema s vožnjom, točnije mučninom tijekom putovanja. Poznato je da đumbir pridonosi normalnoj funkciji probavnog trakta. U Zona Vital GINGER + B6 VITAMIN tabletama za žvakanje je suhi ekstrakt korijena đumbira obogaćen vitaminom B6, koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Ljeto pobuđuje sportske aktivnosti i u onih manje aktivnih tijekom ostatka godine. Zato svaka obitelj zna koliko je prijeko potrebno u putnu torbu staviti barem nekoliko flastera, gaza i zavoja. Osim što se mnogi tijekom ljetnih mjeseci okušaju u novom sportu, gurmani uživaju u okusima novih lokaliteta. Često oni uključuju one namirnice na koje naš organizam nije nužno navikao te, iako reakcija može biti izrazito pozitivna, postoji i mogućnost žgaravice ili sličnih želučanih problema. Stoga je naš savjet svakako sa sobom ponijeti Zona Vital ACIDOMax tablete za žvakanje, medicinski proizvod namijenjen prevenciji prekomjernog stvaranja želučane kiseline.

Cjelodnevna aktivnost može prouzročiti razne bolove u mišićima. Zato preporučujemo ponijeti i neki lijek protiv bolova, a za one mlađe svakako sirup, koji će dobro doći u slučaju povišene tjelesne temperature.

Uz to, nikako ne smijemo podcijeniti opasnost koju predstavlja UV zračenje, kojemu smo tijekom ljetnih mjeseci izloženi više nego ostatkom godine. Stoga preporučujemo kozmetičke proizvode za zaštitu od sunca, kako bi cijela obitelj mogla bezbrižno uživati i skupljati energiju za izazove koji ih očekuju već početkom jeseni. 

Ali, uz sve mjere opreza, ponekad nam se potkradu i opekline, koje mame magično otklanjaju s malih članova obitelji pomoću Zona Vital Natura Kids gela, koji sadrži ekstrakt hamamelisa i kamilice.

I djeci i roditeljima odmor znaju pokvariti i neugodnosti poput viroza i prehlada. Kako bi i za to bili spremni, mjesto u putnoj ljekarni neka nađu i toplomjer, pastile za grlo i sirup protiv kašlja. Kako se tako nešto ne bi ni dogodilo, preporučujemo dodatke prehrani s beta glukanom i vitaminima, poput Zona Vital CE DE GLUKAN sirupa za djecu i Zona Vital BETAGLUCAN + vitamin D3 kapsula. 

A nakon dugog dana, obilježenog smijehom, igrom i druženjem sa svojom obitelji, tople ljetne večeri provodimo na otvorenom, uz večeru ili piće s prijateljima. Pritom smo izloženi ubodima insekata, koji nikad nisu dobrodošli gosti. Zato je naš izbor Zona Vital NATURA KIDS sprej, koji je blagog i ugodnog mirisa za ljude, ali neprivlačan i odbojan insektima. Sadrži eterična ulja koja ne štete niti vašim najmilijima, a ni prirodi.

Uz ovako dobro opremljenu putnu ljekarnu, nema potrebe za brigom. Svi članovi vaše obitelji moći će bezbrižno uživati u ljetnim radostima, a vi se napokon odmoriti i opustiti, što u potpunosti zaslužujete!

Zona-Vital_zajednicaka-kombi-1ndn

Sponzorirana vijest