Patite od želučanih tegoba?


Patite od želučanih tegoba?

Potražite stručni savjet u vašoj ljekarni. Tijekom ožujka uz pomoć stručnih ljekarničkih savjeta uspješno otklonite tegobe poput žgaravice, osjećaja nadutosti i drugih želučano-crijevnih smetnji.

ADIVA Savjetom do zdravlja program je ljekarničkog savjetovanja u organizaciji Hrvatske ljekarničke komore i PHOENIX Farmacije. Program ADIVA donosi prednosti svim građanima kroz stručan i razumljiv savjet o ispravnoj primjeni lijekova, sprečavanju nastanka bolesti te unapređenju brige o zdravlju.

U suradnji s prof. dr. sc. Željkom Krznarićem i prof. dr. sc. Nadanom Rustemovićem sa Zavoda za gastroenterologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb provedeno je stručno usavršavanje ADIVA ljekarnika iz područja gastrointestinalnih bolesti.

Stručno usavršavanje ljekarnika u sklopu programa ADIVA pruža ljekarnicima stjecanje najnovijih stručnih saznanja iz područja raznih tegoba i bolesti te vještina u svrhu razvoja dodatnih ljekarničkih usluga i kvalitetnijeg savjetovanja pacijenata.

ADIVA programom osigurat će se savjetovanje svih pacijenata o gastrointestinalnim tegobama. Posjetom ljekarnama korisnici će dobiti potrebne informacije od ljekarnika te priručnike i ostale poučne materijale kako bi što aktivnije sudjelovali u očuvanju vlastitog zdravlja.

ADIVA program podržavaju Pliva i Jadran Galenski laboratorij.

Više informacija možete dobiti na www.adiva.hr.