Pravilna dijagnoza otkriva idealno rješenje protiv ispadanja i za prorijeđenu kosu


Pravilna dijagnoza otkriva idealno rješenje protiv ispadanja i za prorijeđenu kosu

Dercos je vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i ljepotu kose te pionir na području prevencije ispadanja kose. Inovativnim molekulama Aminexil i Stemoxydine u ampulama Aminexil PRO i Neogenic, Dercos sprječava ispadanje kose te aktivira njen ponovni rast. U listopadu i studenom Vichy je omogućio ekskluzivne besplatne analize vlasišta  za otkrivanje idealnog rješenja  za svaki tip kose. Analize vlasišta  dostupne su u odabranim Vichy ljekarnama koje su navedene na www.vichy.hr/dercosklinika.  Uz to, Vichy tokom istog perioda omogućuje 20 posto popusta na sve Dercos proizvode za ljepotu i zdravlje Vaše kose.

Ispadanje kose

Stručnjaci Laboratorija Vichy se više od 25 godina učinkovito bore protiv ispadanja kose. Ustanovili su da je ispadanje kose direktno povezano s mikrocirkulacijom vlasišta, a istovremeno na ispadanje utječu stres, hormonalne promjene i vremenski uvjeti. Do povećanog ispadanja kose dolazi u prijelaznom razdoblju kad je ljudsko tijelo manje otporno.

Gubitak kose je teškoća koja pogađa mnoge muškarce, ali suprotno općem uvjerenju pogađa i žene. Na alopeciju, odnosno trajni gubitak kose mogu utjecati brojni unutarnji čimbenici kao što su prehrana, hormoni ili genetske karakteristike. Značajnu ulogu imaju i godišnja doba, pa tako u proljeće više folikula prelazi u fazu mirovanja, što se nastavlja tijekom ljeta. To uzrokuje povećano ispadanje kose u jesenskom razdoblju. Kod "normalne" kose u prosjeku prirodno ispadne od 50 do 100 vlasi dnevno.

"

DERCOS AMINEXIL PRO - TROSTRUKA FORMULA PROTIV ISPADANJA KOSE

DERCOS AMINEXIL PRO: revolucionarna formula koja osim što čini kosu vidljivo zdravijom umanjuje i ispadanje kose za čak 72 posto. Stručnjaci Laboratorija Vichy oblikovali  su novu formulu s trostrukim djelovanjem protiv ispadanja kose:

Učvršćuje korijen: AMINEXIL® sprečava stvrdnjavanje kolagenske ovojnice koja okružuje korijen kose i na taj se način bori protiv pritiska na korijen te ga bolje pričvršćuje u vlasište.

Ojačava vlas kose: SP94™ "molekula po mjeri" koja se u korijenu kose pretvara u osnovne gradivne elemente kose neophodne za njen normalan rast: glukozu i vitamin F.

Stimulira mikrocirkulaciju: Arginin- aminokiselina koja stimulira mikrocirkulaciju vlasišta.

Za još bolju učinkovitost Vichy preporučuje Dercos energetski šampon protiv ispadanja kose za muškarce i žene koji sadrži Aminexil. Kosa postaje jača i snažnija od korijena do vrhova.

"
"

DERCOS NEOGENIC - TAJNA PONOVNOG RASTA KOSE

Između 2 ciklusa rasta folikul vlasi ulazi u latentnu fazu tijekom koje prestaje njena aktivnost  te vlas ostaje prazna. Kako bi izašao iz te faze, folikul vlasi šalje signal za buđenje: proučavanjem upravo ove odlučujuće faze istraživački centar L'Oréal je otkrio ključnu ulogu matičnih stanica u buđenju folikula u latentnoj fazi i obnovi kose. Dercos Neogenic: Prvi tretman za ponovni rast kose inovacije je koja je predstavljena  2012. godine- molekula Stemoxydine prva je molekula biomimetičkog djelovanja za poticanje djelovanja matičnih stanica, koje su izvor rasta novih vlasi. Molekula Stemoxydine aktivira folikule u latentnoj fazi te je njena učinkovitost dvostruko  potvrđena in vitro ( klinička studija napravljena je pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija). Za još bolji učinak Vichy preporučuje korištenje Dercos Neogenic šampona za gustoću kose, prvi Vichy šampon s Stemoxydinom koji pruža vidljivo gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen.

"

Aktivni sastojci  pomoću stimulativnog aplikatora s galvaniziranom bijelom broncom ugodno utječu na vlasište i potiču mikrocirkulaciju. Pri tome aplikator ne oštećuje vlasište, a tolerantan je i prema najosjetljivijem vlasištu.

Pravilna dijagnoza znači bolje rješenje

Samo pravilna dijagnoza može otkriti idealno rješenje. Tijekom listopada i studenog Vichy omogućuje ekskluzivne besplatne analize vlasišta u odabranim Vichy partner ljekarnama za odabir najprikladnijeg Dercos tretmana za svaku individualnu potrebu. Bez obzira da li se radi o gubitku kose, prorijeđenoj kosi, o problematici suhe, tanke, masne ili kose sklone peruti, Dercos omogućuje pravo rješenje za svaku potrebu. Tokom istog perioda Vichy predstavlja posebnu ponudu: 20 posto popusta na sve Dercos proizvode za ljepotu i zdravlje Vaše kose. Odabrane ljekarne kao i više informacija su dostupne na: www.vichy.hr/dercosklinika

  • DERCOS NEOGENIC 14 AMPULA:  464,80 HRK*
  • DERCOS NEOGENIC 28 AMPULA: 779, 92 HRK*
  • AMINEXIL PRO ZA ŽENE :401,47 HRK*
  • AMINEXIL PRO ZA MUŠKARCE :401,47 HRK*

*Cijena je informativna i može varirati ovisno o Pravilniku cijena ljekarne

Vichy-Decros-2

Oglasna vijest

Link na izvor