Saznajte kako uspješno svladati izazove svakodnevnog života - bez boli!


Saznajte kako uspješno svladati izazove svakodnevnog života - bez boli!

Mišićno-koštana bol zahvaća sve dobne skupine i prvi je razlog bolovanja i izostanka s posla, što stvara velike ekonomske gubitke ne samo za društvo nego i za pojedince. 

Moderan način života, koji uključuje svakodnevno dugotrajno sjedenje za uredskim stolom, nepravilno držanje, te bavljenje sportskim aktivnostima bez adekvatnog zagrijavanja, ostavlja neželjene posljedice na zdravlje zglobova, mišića, tetiva i ligamenata. S navedenim problemima je važno suočiti se odmah, te pronaći vjernog partnera koji će uspješno pomoći u suzbijanju boli.

Zaboravite na bol uz Lokosol!

Analgetski učinak

Lokosol 10 mg/g gel ciljano pomaže kratkotrajnom ublažavanju blage do umjerene boli, a uz dokazani terapeutski učinak diklofenak natrija, odlikuje ga fina tekstura koja se lagano nanosi i razmazuje te ne ostavlja trag na rukama i odjeći.

Protuupalni učinak

Lokosol 10 mg/g gel uz analgetski posjeduje i protuupalni učinak. Za kratkotrajno ublažavanje simptoma upale kod ozljeda mekih tkiva, poput nagnječenja ili istegnuća ligamenata, tetiva i mišića te uganuća zglobova tu je Lokosol 10 mg/g gel. Taj lijek pomoći će i u ublažavanju simptoma upala koje su česte pri pojačanim tjelesnim aktivnostima.

Lokalna primjena

Lokosol 10 mg/g gel prodire u kožu, ulazi u tkiva ili zglobove te smanjuje procese koji uzrokuju bol u tkivu. 

Lokosol-PR-2

Lokosol 10 mg/g gel

Lokosol 10 mg/g gel za primjenu na kožu je bezreceptni lijek za kratkotrajno ublažavanje blage do umjerene boli i simptoma upale kod ozljeda mekih tkiva. 1 g Lokosol gela sadržava 10 mg diklofenak natrija koji djeluje protuupalno i analgetski.

Lokosol gel je namijenjen  za kratkotrajno ublažavanje blage do umjerene boli i simptoma upale tijekom ozljeda mekih tkiva poput nagnječenja ili istegnuća ligamenata, tetiva i mišića te uganuća zglobova u odraslih i adolescenata od 14 godina i starijih. Odlikuje ga fina tekstura koja se lagano nanosi i razmazuje u tankom sloju te ne ostavlja trag na rukama i odjeći, a miris gela je blag i karakterističan.

Lijek se izdaje bez recepta.

Prije upotrebe pozorno pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svojega liječnika ili ljekarnika.

 

Literatura:

  • Lakke, S. E. i Meerman, Journal of Compassionate Health Care, 2016: 3:1.

 

Oglasna vijest