Mučnina više nije problem!


Mučnina više nije problem!

Ako je vjerovati iskustvu iz prošlih godina, oko 200 000 Hrvata će krenuti na skijanje, a među njima će sigurno biti i roditelji s djecom. Vožnja automobilom, autobusom ili avionom često izaziva simptome vrtoglavice, slabosti, hladnog znoja, bljedila, glavobolje, mučnine i povraćanja. Od takozvane "bolesti putovanja" boluju djeca, ali i milijuni drugih ljudi. Bolest kretanja, morska bolest ili kinetoza sasvim je prirodna reakcija našeg organizma na pokret na koji pojedini sustavi našeg tijela različito reagiraju. Svojevrsni je to "kratki spoji" do kojega dolazi u mozgu kako kaže njemački liječnik, dr. Tomas Jelinek. 

Kako u gužvama i kolonama spriječiti mučninu, a samim tim i nervozu zna i Zona Vital. Istraživanja su ustvrdila da je đumbir djelotvoran prirodni sastojak protiv mučnine na putovanjima, protiv takozvane morske bolesti, jutarnje mučnine, ali i obične  mučnine. No, kako to uvijek biva, djeci sigurno nije najsimpatičniji. U proizvodu GINGER + B6 vitamin tablete za žvakanje su suhi ekstrakt korijena đumbira povezali s vitaminom B6 koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te regulaciji hormonske aktivnosti.

S vremenom ćete otkriti što je najjači okidač za mučninu i povraćanje te koje metode pomažu vama i članovima vaše obitelji. Nažalost, odrastanjem mučnina kod nekih ljudi ne nestaje, pa je dobro od malih nogu naučiti kakve trikove kako bismo umanjili mučenje koje putovanje predstavlja.

Nemojte dozvoliti da vam bilo što pokvari radost putovanja, sretan vam put uz GINGER + B6 Zone Vital!

Ginger+B6-kapi-1nd

Oglasna vijest