Povećajte svoju šansu da ostanete trudni prirodnim putem!


Povećajte svoju šansu da ostanete trudni prirodnim putem!

Činjenica je da žena samo nekoliko dana u menstrualnom ciklusu prije i nakon ovulacije može ostati trudna. Budući da su samo dva dana najplodnija, važno je znati koja su to dva dana plodnog perioda najplodnija.

Danas, gotovo svaki drugi par ima poteškoće sa zatrudnjivanjem, a jedan od razloga može biti krivo vrijeme. Dugotrajno bezuspješno pokušavanje da se stvori nov život parove iscrpljuje i umara, pa sam odnos više postaje mora nego li uzbuđenje. 

Stoga odabir pravog trenutka, povećava mogućnost za uspješno začeće.  Srećom postoje načini kojima se mogu odrediti plodni dani. Neki su više praktični i pouzdani od drugih.

Ovulacijski testovi

Ovulacijski testovi su jednostavna i pouzdana metoda pomoću koje se unaprijed mogu odrediti dva najplodnija dana u ciklusu. Ovulacijski testovi su urinski testovi koji daju rezultate za nekoliko minuta. Potpuno su prirodni i neinvazivni.

Clearblue Digital ovulacijski test, vodećeg svjetskog proizvođača testova za trudnoću i fertilizaciju ima točnost veću od 99% i jedini je ovulacijski test na hrvatskom tržištu s digitalnim zaslonom  pomoću kojeg se može jednostavno očitati rezultat (nema zbunjujućih linija koje je potrebno tumačiti).

U originalnom pakiranju nalazi se sedam testnih štapića i aparatić. Testiranje se provodi svakodnevno dok sa na zaslonu ne pojavi "Smješko" , a ostalo ovisi o samom paru.

CBOT1

Oglasna vijest