Pridružite se humanitarnom projektu AVON "Šetnja za život"!


Pridružite se humanitarnom projektu AVON "Šetnja za život"!

AVON "Šetnja za život", humanitarni je projekt koji kompanija Avon prvi put ove godine organizira u Hrvatskoj u cilju podizanja svijesti javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke te prikupljanja sredstava za Udrugu SVE za NJU.

Ova humanitarna kampanja obilježit će se središnjem događanjem na Cvjetnom trgu 17. lipnja u 17 sati. Program će voditi Barbara Kolar, Avonova ambasadorica i glasnogovornica akcije, a svojim sudjelovanjem podršku projektu pružit će građani i javne osobe. S polazišnim odredištem na Cvjetnom trgu svi okupljeni sudionici obilježit će projekt šetnjom kroz Preradovićevu, Teslinu i Prašku ulicu do Trga bana Jelačića s povratkom na Cvjetni trg, kako bi osvijestili ljude o ovoj bolesti koja je i u Hrvatskoj, gdje svaka 11. žena oboli od raka dojke, najčešći oblik raka.

Sredstva će se prikupljati prodajom Avonovih majica, koje će služiti kao ulaznica za AVON "Šetnju za život", i drugih proizvoda posebno dizajniranih za ovu kampanju na dan Šetnje već od 14 sati. Majice će se moći kupiti i 28. svibnja od 11 sati, također na Cvjetnom trgu, kada će građani imati priliku prijaviti se za sudjelovanje u šetnji. Isto tako, majice se po cijeni od 75 kuna prodaju putem Avonovih kataloga.

Sav prikupljeni prihod od prodaje majica i Avonovih proizvoda iz linije za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke namijenjen je donaciji za Udrugu SVE za NJU, udrugu žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja, osnovanu 2008. s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći  ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima.

AVON "Šetnja za život", projekt je za borbu protiv raka dojke koji je započeo je 2005. godine u SAD-u, a diljem svijeta je okupio stotine tisuće ljudi koji su doprinijeli prikupljanju više od milijuna američkih dolara za borbu protiv raka dojke.

AVON-Šetnja-za-život_1c