Revolucija protiv ispadanja kose!


Revolucija protiv ispadanja kose!

Stručnjaci Laboratorija Vichy otkrili su novu revolucionarnu formulu Dercos Aminexil PRO koja vidljivo poboljšava zdravlje kose, a njeno ispadanje smanjuje za čak 72 posto i na najzahvaćenijim područjima.

Kako djeluje Dercos Aminexil PRO?

Važne energetske i hranjive zahtjeve koje kosa ima za rast ispunjava putem krvotoka. Iz tog razloga loša mikrocirkulacija utječe na ispadanje kose.

Stručnjaci Laboratorija Vichy su nakon 25 godina istraživanja otkrili novu formulu s trostrukim djelovanjem protiv ispadanja kose:

  • AMINEXIL® – UČVRŠĆUJE KORIJEN
  • SP94™ – JAČA VLAKNA KOSE
  • Arginin – STIMULIRA MIKROCIRKULACIJU

Vidljivi rezultati i osjetno smanjeno ispadanje kose u 90 dana za 83 posto kod muškaraca te 65 posto kod žena. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 45 dana!

PR_DERCOS-AMINEXIL-PRO_1b

 

Posavjetujte se sa stručnjakom

Posjetite Vichyjevu online kliniku za kosu. Na sva Vaša pitanja, ideje i probleme vezane uz vlasište odgovarat će dr. Sanja Petek Modrić, dermatovenerolog, i dati Vam stručno mišljenje. 

Napravite i stručnu dijagnozu vašeg vlasišta. Odgovorite na podrobna pitanja i dobijte preporuke i savjete za njegu Vaše kose.

Vichy je stručnjak za njegu i rast kose 

Laboratoriji Vichy su razvili liniju šampona Dercos koja pomaže pri rješavanju brojnih problema, a ujedno nudi i osjećaj ugode pri svakodnevnoj njezi.

U liniji se nalaze i  Dercos šamponi proti prhuti i šamponi protiv ispadanja kose, hranjivi šamponi i balzami  za suhu, oštećenu i krhku kosu, Dercos šampon za osjetljivo vlasište, Dercos šampon za regulaciju sebuma, Dercos Aminactif serum protiv ispadanja i pucanja kose te sprej Dercos Aminexil™ Energy (njega protiv preranog ispadanja kose za muškarce). 

Oglasna vijest