Zašto Plivini vitamini B skupine?


Zašto Plivini vitamini B skupine?

Zato jer više od pola stoljeća Plivina kombinacija vitamina B skupine, poznatija pod imenom Plibex, omogućuje zadovoljenje povećanih potreba vašega tijela za B vitaminima. Plibex je kombinacija vitamina B1, B2, B3, B5, B6 i B12 koja se primjenjuje u različitim situacijama, među inim i kao terapijska opcija kod različitih bolesti i stanja.

Vitamini B skupine:

  • smanjuju umor i iscrpljenost
  • održavaju zdravlje kose, kože i noktiju
  • čuvaju imunološki sustav

Sinergija za smanjenje umora i iscrpljenosti

Plibex osigurava dnevne potrebe za vitaminima B1, B2, B3, B5, B6 i B12 zbog čega je indiciran za prevenciju i liječenje deficita ovih važnih vitamina.  Svaki od vitamina B skupine ima svoje specifične zadaće, no, budući da u tjelesnim reakcijama nastupaju zajednički potrebno ih je uzimati u kombinaciji kao što to osigurava Plibex. Osim što pridonose normalnom metabolizmu energije, vitamini B skupine pridonose i normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Zdrava i lijepa koža, kosa, nokti 

Vitamini B kompleksa, uz proteine kao potporu, pomažu koži da postane sjajnija i elastičnija, noktima da budu čvršći i kosi da bude mekša i svilenkastija. Izbjegavanjem deficita vitamina B skupine možemo odgoditi slab rast i sijeđenje kose, sušenje, crvenilo i iritaciju kože, ispucale usne i pojavu ranica na rubovima usta i oko nosa te lomljivost noktiju.

PLIBEX_vizual-1a

Nahranite imunološki sustav

Vitamini B kompleksa posebno se preporučuju osobama izloženim stresu, s neredovitom i jednoličnom prehranom, na dijetama za mršavljenje te kod oslabljenog imuniteta. Primjerice, za pravilan rad našega obrambenog sustava neophodnim se smatra adekvatna opskrba vitaminima B kompleksa, posebice vitaminima B1, B6 i B12.

Plibex - Plivini vitamini B skupine

Dokazano učinkoviti

Vitamini B skupine topljivi su u vodi pa se u suvišku izlučuju iz tijela. To omogućuje njihovu primjenu i u višestruko višim terapijskim dozama od onih koje su dnevno propisane za podmirivanje  potreba organizma. Znanstvenici su imali cijelo jedno stoljeće za provjeru neškodljivosti i učinkovitosti vitamina B skupine, budući da je prvi otkriveni vitamin početkom 20. stoljeća bio upravo vitamin B1. Stoga je Plibex  pouzdan, učinkovit i dostupan ulog u zdravlje!

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Oglasna vijest