Dojmovi korisnika portala za pacijente


Povodom obilježavanja 15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr zamolili smo za komentar naše korisnike.

Kako su informacije objavljene u proteklih petnaest godina na zdravstvenom portalu Cybermed.hr utjecale na vašu brigu za zdravlje te poboljšanje vašeg zdravlja?

Zaprimili smo nekoliko stotina vaših poruka, na čemu se i ovom prilikom zahvaljujemo, no nažalost nismo u mogućnosti da objavimo sve poruke te u ovoj rubrici navodimo samo neke od pristiglih poruka.

 

Najiskrenije čestitke povodom 15 godina postojanja vašeg i našeg zdravstvenog portala. Čitam ga kad god imam neki zdravstveni problem ili kad sam u dilemi što i kako, te kada se jave određene sumnje vezane uz moje zdravlje. Odgovori vaših liječnika me upute na što trebam obratiti posebnu pažnju pa tako ne lutam i ne gubim vrijeme i energiju na nebitne stvari.

Želim vam još puno uspjeha i puno godina rada.

Alicija Đuvelek

 

Po mom mišljenju, glavna je kvaliteta portala Cybermed.hr ta što je riječ o pouzdanom izvoru informacija vezanih uz zdravlje. Internet je preplavljen mnoštvom informacija iz raznih izvora, pa je dobro imati portal kojem mi laici možemo vjerovati i na kojem u člancima ili u odgovorima/savjetima kompetentnih liječnika možemo naći odgovore na pitanja koja nas muče.

Čestitam na obljetnici i sretno dalje!

Sanja Šoštarić

 

Čestitam na uloženom trudu i mogućnosti da u situaciji kada nas nešto muči, kada nam je neugodno nekomu postaviti pitanje ili želimo još jedno mišljenje, vrhunski stručnjaci iz pojedinih područja odgovore na naše često laičke upite i nedoumice.

Silvija Zec

 

Na vašem portalu uvijek sam se informirala o zdravlju djece, pošto sam majka troje djece. Najviše volim i cijenim odgovore i savjete prim. dr. Darka Richtera.

Tanja Vidaković

 

Čestitam vam 15 godina postojanja vašeg portala. Želim vam se zahvaliti na vašem vremenu koje ste izdvojili za nas, na vašoj stručnoj pomoći i dodatnim pojašnjenjima i savjetima. Svojevremeno sam svojom dijagnozom bila preplašena, neupućena, a nitko osim vaših doktora mi nije pojasnio o čemu se radi. Jednostavno bila sam prepuštena sama sebi. Preko portala  obratila sam se za pomoć vašim doktorima i oni su mi u kratkom vremenskom periodu sve objasnili, pomogli mi. Ja to i poslije šest godina ne mogu da zaboravim. Divni ste i HVALA vam što postojite za nas.

Ljiljana Vuković

 

Cybermed.hr pratim od samih njegovih početaka, često ga koristim kad me nešto muči i vjerujem mu. Informacije su uvijek bile pouzdane, što nije slučaj sa nekim sličnim portalima. Posebno cijenim savjete na forumu. Vrlo kvalitetan portal u segmentu zdravlja, možda i najbolji.

Nina Petrović

 

Hvala vam puno, mojoj obitelji i meni su pomogle informacije s vašeg portala! Nastavite i dalje, a mi ćemo nastaviti pratiti vas i vaš rad!
Keep up the good work!

Pozdrav iz BiH!

Tomislav Tadić

 

Srećan vam jubilej postojanja, sa željom da još dugo, dugo trajete i pružate informacije i savete od životnog značaja za sve nas! Svojim opširnim savetima svima ste pružili neophodnu podršku i pomoć u lečenju ili preventivi veoma teških bolesti... Još jednom čestitke i svako dobro vam želim u daljem radu!

Pozdrav od Branka Ćorića iz Beograda

 

Kada mi se desila bolest i operacija, bila sam u velikoj konfuziji, panici. Mnoštvo novih informacija, neizvesnost, neznanje .... Pitam ja moje doktore, oni objasne, ali haos u glavi, zbrka, strah, pola zapamtim, a pola ne, nesto i zaboravim da pitam. Tada sam naišla na Cybermed.hr i zamolila dr. Katarinu Antunac da mi pojasni moju situaciju. Njen precizan i iscrpan odgovor mi je puno značio i pomogao, dobila sam odgovore na sve sto mi nije bilo jasno. Hvala joj puno. Od tada pratim ceo sajt.

Tekstovi odlični, iz svih oblasti zdravlja i medicine, tu su i doktori na raspolaganju, sve pohvale za vas!

Srdačan pozdrav!

Nadežda Senić

 

Informacije objavljene na vašem portalu svakako su pozitivno utjecale na brigu o vlastitom zdravlju i zdravlju moje djece. Redovito pratim vaše članke, kao i odgovore liječnika iz područja koja me zanimaju te sam i sama nekoliko puta zatražila pomoć i odgovoreno mi je u vrlo kratkom roku.

Čestitam na 15 obljetnici postojanja i želim vam puno uspjeha u budućem radu.

 

Informacije sa vašeg portala kao i odgovor od strane liječnika, u velikoj mjeri su doprinijeli rješavanju mog zdravstvenog problema.
 
Čestitam Vam jubilej i srdačan pozdrav,

 

Informacije su mi jako koristile. Redovno čitam i puno toga sam promijenila i primijenila. Hvala vam.

Čestitam vam na vašoj obljetnici i želim vam puno uspjeha i u daljnjem radu.

 

Vaš portal je meni i mojoj obitelji bio od iznimne važnosti. Naravno da se točne dijagnoze mogu dobiti isključivo odlaskom liječniku, ali nama ste pomogli osobito noću ili vikendom kada stanje nije za odlazak na Hitnu, a vaši savjeti koje možemo pronaći mogu nam u tom trenu puno pomoći!

Hvala vam!!

 

Ovaj portal mi je odličan, dosta sam ga pratila i saznala mnogo odličnih informacija.

Zadnja izmjena: 11.07.2016.