Partneri o nama


Prvi kontakti i suradnja sa portalom Cybermed.hr počela je prije 15 godina kada je i Hrvatsko društvo za kliničku farmakologiju i terapiju (HDKFIT) prepoznalo vrijednost  objektivnog informiranja javnosti i zdravstvenih djelatnika o lijekovima i novostima s područja lijekova. Kako Hrvatsko društvo za kliničku farmakologiju i inače svojim dugogodišnjim djelovanjem promovira racionalnu farmakoterapiju bilo je moguće s portalom Cybermed.hr ostvariti kvalitetnu suradnju s posebnim naglaskom na angažman mladih kolega koji su redovito odgovarali na brojna kliničko farmakološka pitanja bolesnika i korisnika. Vrsni stručnjaci i profesori kliničke farmakologije su pak pojedinim napisima pojašnjavali temeljne zakonitosti kliničke farmakologije kao struke te novih disciplina unutar kliničke farmakologije koje su se počele značajnije širiti i uvoditi kao što su farmakovigilancija, farmakoepidemiologija i farmakoekonomika. Edukacija javnosti još od pisanih časopisa i biltena prepoznata je kao posebno važna kako za pojedinca tako i za društvo u cjelini. Zdravstveni portal  Cybermed.hr iskoristio je moć mrežne komunikacije sa ciljem što veće dostupnosti korisnicima, a među ostalim portalima se ističe objektivnošću zdravstvenih informacija koje u mnogome nedostaju u informiranju javnosti. Pritom je izbor stručnjaka koji pišu, odgovaraju, komentiraju posebno važan, a Cybermed.hr je uvijek znao pronaći dobrog suradnika.

Stoga iskrene čestitke portalu Cybermed.hr na ovoj značajnoj obljetnici.

Prof. dr. sc. Dinko Vitezić, dr. med.
Predsjednik HDKFIT

Dr. sc. Viktorija Erdeljić Turk, dr. med.
Tajnica HDKFIT

 

Zavod za kliničku farmakologiju KBC-a Zagreb je od prvog trenutka postojanja portala Cybermed.hr prepoznao vrijednost brzog i jednostavnog dostupa i širenja informacija o lijekovima. Mogućnost da su informacije koje se nude korisnicima još i objektivne bilo je pritom presudno za dugogodišnju suradnju kliničkih farmakologa, kako iskusnih stručnjaka tako i mlađih kolega. Dobro je poznato da internetska dostupnost zdravstvenih informacija nosi sa sobom kako pozitivne tako i negativne aspekte pa je vrlo važno promovirati i koristiti relevantne izvore informacija i poznate objektivne stručnjake koji mogu odgovoriti na sva pitanja. Cybermed.hr svojim se djelovanjem ističe u edukaciji korisnika zdravstvenih usluga, ali i samih liječnika.

Uz želje za nastavkom uspješne suradnje, čestitamo portalu Cybermed.hr 15. obljetnicu rada!

Doc. dr. sc. Iveta Šimić, dr. med.
Pročelnica Zavoda za kliničku farmakologiju KBC-a Zagreb

 

Prva iskustva sa portalom Cybermed.hr imala sam još kao mlada specijalizantica na Zavodu za kliničku farmakologiju gdje sam uz medicinu učila kako je važno znanje, iskustvo, nove, korisne i objektivne informacije podijeliti s drugima te educirati javnost sa ciljem unaprijeđenja zdravstvene skrbi. Kasnije kao urednica tiskovina koje se bave promocijom racionalne farmakoterapije i širenja znanja o lijekovima mogla sam samo pozdraviti nove elektroničke mogućnosti širenja svijesti o racionalnoj primjeni lijekova. Brojni suradnici Zavoda za kliničku farmakologiju, kao i članovi Uredničkog odbora našeg časopisa Pharmaca su vrlo spremno surađivali na pripremi i objavi članaka o lijekovima. Pritom je važno istaći da su informacije bile jasne, razumljive, pristupačne svima.

Stoga dijelim veselje koje sigurno osjećaju svi suradnici i organizatori važnog zdravstvenog portala što su 15 godina uspjeli biti prisutni i korisni te šaljem iskrene čestitke povodom velikog uspjeha.

Prim. dr. sc. Ksenija Makar-Aušperger, dr. med.
Glavna urednica Pharmaca
Glasilo Hrvatskog društva za kliničku farmakologiju

 

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) već dulje od desetljeća uspješno surađuje s portalom Cybermed.hr te smo tijekom tog razdoblja svjedočili kvaliteti rada ovog zdravstvenog internetskog portala. Zahvaljujući predanom radu, Cybermed.hr danas je prepoznat kao relevantan izvor pravovremenih i provjerenih zdravstvenih informacija za potrebe najšireg kruga korisnika.
 
Pohvaljujemo dosadašnji trud i zalaganje portala Cybermed.hr na području zdravstvenog educiranja stanovništva i stručnog usavršavanja zdravstvenih radnika te se nadamo da će ovaj portal i svi njegovi suradnici s jednakim angažmanom nastaviti svoj rad u budućnosti.  
 
Čestitamo portalu Cybermed.hr 15. obljetnicu i želimo uspješan daljnji rad.
 
Izv. prof. dr. sc. Siniša Tomić
Ravnatelj HALMED-a

 

Voditelju kao i cijelom stručnom timu portala Cybermed.hr srdačno čestitam 15. godišnjicu postojanja i vrlo kvalitetnog rada koji uključuje održavanje
iznimno visoke razine objavljivanih sadržaja s pouzdanim i znanstveno utemeljenim podacima i informacijama. Portal Cybermed.hr se po ozbiljnosti
pristupa i kvaliteti sadržaja ističe među hrvatskim zdravstvenim portalima, pružajući svakodnevno mnoštvo informacija korisnicima, bolesnicima kao i informiranjem zdravstvenih stručnjaka o najnovijim spoznajama iz područja medicine i farmacije.
 
U ime Hrvatskog farmaceutskog društva posebno zahvaljujem na mogućnosti da, putem portala Cybermed.hr, upoznajemo javnost i širi krug zdravstvenih stručnjaka s našim aktivnostima.
 
Vjerujući u daljnju uspješnu suradnju, timu portala Cybermed.hr želim ustrajnost i napredak, a time i značajan doprinos promicanju i zaštiti zdravlja naših građana te informiranju i edukaciji zdravstvenih stručnjaka.
 
Dr. sc. Maja Jakševac Mikša, mag. pharm.
Izvršna direktorica Hrvatskog farmaceutskog društva

 

Drago mi je da imam priliku čestitati portalu Cybermed.hr 15-tu godišnjicu rada. Portal je tijekom svojeg dugogodišnjeg uspješnog rada zadržao kvalitetu i jednostavnost u prenošenju stručnih i edukativnih informacija građanima. Smatram važnim da se na portalu progovara o svim važnim suvremenim temama vezanim uz roditeljstvo, nasilje nad djecom i zaštitu mentalnog zdravlja djece i obitelji te da su informacije dostupne svim našim građanima. Želim vam još puno uspješnih obljetnica sa jednako tako sjajnim rezultatima.

Prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, prof.
Ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba

 

I nakon 15 godina Cybermed.hr je i dalje primjer uspješnog uspostavljanja komunikacije između bolesnika i zdravstvenih stručnjaka, te pouzdanog i etičnog izvora zdravstvenih informacija. Hrvatsko društvo za medicinsku informatiku (HDMI) prepoznaje, podržava i visoko cijeni stalne napore portala Cybermed.hr uložene u povećanje kvalitete pruženih informacija uz istovremeno obogaćivanje sadržaja temama prilagođenim najširem krugu korisnika. Cybermed.hr je također i primjer kako se stručne i znanstveno utemeljene informacije mogu predstaviti na pristupačan način i na taj način približiti i onim posjetiteljima portala koji nisu stručnjaci u području medicine i zdravstva.

Ovim putem upućujem iskrene čestitke svima koji su doprinijeli nastajanju, održanju i razvoju portala Cybermed.hr te želim još puno uspješnih godina u kvalitetnom promicanju zdravlja.

Izv. prof. dr. sc. Vesna Ilakovac, prof.
Predsjednica Hrvatskog društva za medicinsku informatiku

 

U povodu 15 godina neprekidnog rada web portala Cybermed.hr koristim prigodu da Vam čestitam na uspjehu! Tvrtke poput Vaše, s timom posvećenih radnika i u poticajnom radnom okruženju, mogu težiti samo prema visokim rezultatima, koje su prepoznali i vaša publika i vaši klijenti. Zahvaljujući predanosti pokazali ste vrijednost i stekli zasluženo priznanje za ono što radite. Želim Vam svima puno uspjeha u daljnjem radu!
 
Mirjana Rakić
Predsjednica Vijeća za elektroničke medije
Agencija za elektroničke medije Republike Hrvatske

 

Osobno sam sudjelovala u radu portala Cybermed.hr od njegovih početaka. Stoga, ova obljetnica znači puno meni i Akademiji medicinskih znanosti Hrvatske (AMZH). Petnaest godina uspješnog rada zdravstvenog portala Cybermed.hr u prosvjećivanju i komunikaciji s bolesnicima, ali i zdravstvenim djelatnicima različitih specijalnosti i profila, značajno je razdoblje i dokaz stručnog i znanstvenog doprinosa hrvatskoj medicini.
 
U ime Akademije medicinskih znanosti Hrvatske želim Cybermedu još puno obljetnica.

Prof. dr. sc. Jasna LIpozenčić, dr. med.
Predsjednica Akademije medicinskih znanosti Hrvatske
 

Zadnja izmjena: 16.11.2016.