Home / 15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr / Dojmovi zdravstvenih djelatnika

Dojmovi zdravstvenih djelatnika

Povodom obilježavanja 15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr zamolili smo za komentar naše korisnike Portala za zdravstvene djelatnike.

Kako su informacije objavljene u proteklih petnaest godina na zdravstvenom portalu Cybermed.hr utjecale na vaš svakodnevni rad s pacijentima?


Informacije objavljene na Cybermed.hr-u pomogle su mi da u svakodnevnom radu budem u toku s novostima iz područja medicine na dobrobit mojih pacijenata


Godinama pratim vijesti i članke objavljene na Cybermed.hr-u. Velik broj njih, preporučila sam i svojim pacijentima. Čestitam vam na 15 godina postojanja i želim vam puno uspjeha u daljnjem radu.


Zahvaljujući informacijama s Cybermeda mogao sam pacijentima s malignim bolestima uliti nadu i vjeru u moguće ozdravljenje. Također, sve pohvale za forum Rak dojke i čestitke kolegici Antunac.


Zadovoljstvo mi je komunicirati s pacijentima koji mi dolaze s informacijama s vašeg portala jer mi one olakšavaju komunikaciju i rad s njima. Super ste, samo tako nastavite.


Pratim Cybermed.hr od samih njegovih početaka, njegove provjerene i pouzdane informacije pomažu mi u mom svakodnevnom radu.


Čestitam vam na jubileju i izdavanju Revije za zdravlje koju preporučam svojim pacijentima. Volio bih da Revija češće izlazi.


Informacije s vašeg portala su mi od velike koristi na mojoj specijalizaciji. Sviđaju mi se novosti o lijekovima i forumi.

Zadnja izmjena: 11.07.2016.

15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr
Revija za zdravlje
Prijava za newsletter

Anketa

Je li dvojni angažman liječnika u sustavu javnog zdravstva i privatnoj praksi koruptivna praksa i primjer sukoba interesa?

Ljekovito bilje