Home / 15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr / Osvrt na prvih 15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr

Osvrt na prvih 15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr

Zagreb, 27. svibnja 2016.


Poštovani posjetitelji,

Prošlo je nešto više od 15 godina otkako se zdravstveni portal Cybermed.hr pojavio na internetu s ciljem pružanja vjerodostojnih i znanstveno utemeljenih informacija o bolestima, medicinskim postupcima i lijekovima. Od tada se puno toga promjenilo, naime, broj korisnika interneta se značajno povećao, kao i duljina vremena koju provodimo na internetu te brzina interneta. Pojavile su se društvene mreže, pametni telefoni, mobilne aplikacije i responsive web design. Jednom riječju, internet je ušao u sve pore našeg života i postao njegov neizostavni dio.

Danas, zahvaljujući internetu, pacijenti imaju daleko aktivniju ulogu u brizi za svoje zdravlje, nego prije petnaest godina. Jednako tako, zdravstvenim radnicima internet pruža cijeli niz mogućnosti za njihovo stručno usavršavanje.

Tijekom proteklih petnaest godina trudili smo se da idemo u korak s vremenom i promjenama koje nosi ubrzani tehnološki napredak kako bi zadržali vodeću poziciju u neovisnom informiranju o bolestima, medicinskim postupcima i lijekovima. Činjenica da nakon 15 godina postojanja Cybermed.hr ima oko 560.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, potvrda nam je da smo dobili vaše povjerenje i podršku koji su nam najveće priznanje i podstrek za daljni rad.

Ovom prigodom želim se zahvaliti našim korisnicima na ukazanom povjerenju te svim dosadašnjim suradnicima zdravstvenog portala Cybermed.hr na njihovom nesebičnom radu i požrtvovnosti zahvaljujući kojima je Cybermed.hr postao relevantan izvor informacija iz područja zdravlja.

Nadam se da ćemo u vremenu koje je pred nama, zajedno uz vašu pomoć, biti još uspješniji u našem radu.

S poštovanjem,

Mr. sc. Dean Delić, dr. med.
glavni urednik zdravstvenog portala Cybermed.hr

Zadnja izmjena: 14.07.2016.

15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr
Revija za zdravlje
Prijava za newsletter

Anketa

Je li dvojni angažman liječnika u sustavu javnog zdravstva i privatnoj praksi koruptivna praksa i primjer sukoba interesa?

Ljekovito bilje