Zdravstveni djelatnici


Povodom obilježavanja "Pet godina zdravstvenog portala Cybermed" zamolili smo za komentar naše korisnike.

Kako su informacije objavljene u proteklih pet godina na zdravstvenom portalu Cybermed utjecale na Vaš svakodnevni rad s pacijentima? 

   

Cybermed.hr je bio velika promjena i hrabar iskorak u rutinskom radu zdravstvenih djelatnika. Prije gotovo 8 godina počela sam se baviti telemedicinom i znam kako je to mijenjati navike liječnika i uvoditi nove načine komunikacije.

Cybermed.hr je liječnicima pomogao na praktičan i ugodan način polako usvajati nove načine komunikacije. Omogućio je jednostavan pristup informacijama i osvježio monotoniju rutine u kojoj nema vremena za promjene. Jako mi je drago da Cybermed.hr postoji i ponosim se vašim radom. Također veoma cijenim kolege koji su vaši konzultanti i mogu vam samo čestitati i poželjeti da nastavite vaš inovativan, kreativan i jako koristan rad. Pojava Cybermed.hr-a utjecala je i na moj rad jer sam se uvjerila da je ono što nastojim raditi u dijagnostici na daljinu neminovan razvoj medicinske prakse, te sam bila otpornija na opstrukcije koje sam doživljavala na terenu.

Hvala vam i čestitam!

Anamarija Margan, dr. med.

 

Informacije objavljene na Cybermed.hr-u dale su mi izvjesnu dozu sigurnosti jer sam uvijek dobila pravu informaciju!

Dragica Čavka Divković, dr. med.

 

Vaše poruke vrlo pozitivno su utjecale na moj svakidašnji rad s pacijentima, ali i na komunikaciju s ostalim liječnicima i znancima.

Čestitam i nastavite samo dalje.

Prim. Slavko Lovasić, dr. med.

 

Moramo priznati da smo na portalu nailazili na korisne i svježe informacije iz našeg područja djelovanja, što nam je pomagalo u našem svakidašnjem radu, čestitamo na 5. godišnjici, i samo naprijed, srdačan pozdrav.

Mr. sc. Ana Bakija Konsuo, dr. med.

 

Uz čestitke za petogodišnji rad, želim Vama i sebi nastavak ovog kontakta, koji mi na jednostavan način ("prelistati" uz kavicu Cybermed.hr novosti kada stignu mail-om) pomaže u održavanju širine medicinskog znanja, s obzirom na specifičnost uskog područja kojim se bavim (rad s ovisnicima).

Uz pozdrav iz Slavonskog Broda i s poštovanjem,

Tvrtko Pervan, dr. med

 

Ne radim direktno s pacijentima, već u farmaceutskoj industriji, pa nažalost ne mogu odgovoriti direktno na vaše pitanje. Informacije na vašem web portalu su mi uvijek korisne, bilo da me informiraju o aktualnim dogadjanjima ili obnavljaju stručno znanje.

Lijepi pozdrav i samo tako nastavite!

Tea Babić, mr. pharm.

 

Puno sam informacija "pokupila" sa vašeg portala obzirom da sam medicinska sestra, a i da sam u obitelji imala bolesnika te su mi neka saznanja bila dobro usmjerenje. Moje poštovanje i hvala!

Milka Lešić

 

Veoma me raduje kada dobijem informacije koje mogu primenjivati u svom svakodnevnom radu i koje mi značajno olakšavaju diferencijalno dijagnostički postupak.

Puno Vas pozdravljam i nadam se daljnjoj suradnji,

Radojica Stolić, dr. med.

 

Uvijek sam zadovoljna sa svim vašim prilozima, pročitam dosta toga, volim rješavati testove, a to i vidite. Nemam ugovor sa HZZO-om i koristim sva moguća dostupna znanja koje sustavno "kradem" sa mjesta na portalima I primjenjujem, sve je to dobro i sazna se više.

Pozdrav,

Slavica Ezgeta, dr. med.

 

Zadnja izmjena: 20.01.2011.