Korisnici portala za pacijente i foruma Hrabri


Povodom obilježavanja "Pet godina zdravstvenog portala Cybermed.hr" zamolili smo za komentar naše korisnike.

Kako su informacije objavljene u proteklih pet godina na zdravstvenom portalu Cybermed.hr utjecale na Vašu brigu za zdravlje te poboljšanje Vašeg zdravlja? 

  

Svakodnevno pratim novosti na Cybermed.hr-u koji je jako poučan te izuzetno koristan ljudima, ali samo ako to oni žele. No, nastavite istim tempom, i uvijek se može bolje.

Goran Brozina

  

Postojanje ovog portala omogućilo je mnogima od nas da se bolje informiramo o zdravlju te da dobijemo i stručni savjet ukoliko nam je potreban. Informacije su čitateljima razumljive i vrlo, vrlo korisne. Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.

Srdačan pozdrav Vašem timu.

Ratka Kaštelan

  

Svaki put kad imam neke zdravstvene nedoumice, a liječnici nemaju dovoljno vremena ili znanja da mi na pitanja odgovore - obično nađem odgovor i pomoć na ovom portalu. Mislim da bi se Forum mogao bolje riješiti, ali isto tako mi se svidja što portal ima poseban ulaz za pacijente, a poseban za struku, s obzirom da su i potrebe/znanje tih skupina različiti. Vijesti su ažurne i to je super!

Nataša Petrović

  

Čestitke i svaka pohvala s naše strane! Informacije s Vaših stranica su nam pomogle u donošenju dijagnoze (Centar za bolesti štitne žlijezde) i trebale bi se Vaše stranice automatski instalirati kod svih dijagnostičkih centara i hitnih službi. Nadam se da ste ponosni, jer Vaše stranice su spasile mog supruga "lutanja i lutanja" do prave dijagnoze; Hashimota i kronične upale štitnjače.

Nevjerojatno je koliko su naši doktori neupućeni, bahati i neinformatizirani, tek rijetki su spremni saslušati i možda usput nešto i naučiti. Šteta što su u pitanju ne samo starije generacije, nego i mladi doktori koji bi trebali prepoznati prednosti Interneta.

Još jednom hvala, i samo nastavite i dalje tako, možda i da otvorite više tema za kontakte, sugestije, pitanja,..

S izuzetnim štovanjem,

Maja Malezan

  

Cybermed.hr mi je jedan od omiljenih portala, mnogo mi je pomogao kad god sam tražila savjet za neki zdravstveni problem, a i popularni članci su veoma zanimljivi.

Samo nastavite i dalje tako, želim Vam mnogo uspjeha!

Biljana Kesar

  

Počela sam da pratim Cybermed.hr portal prije mjesec dana i informacije koje sam dobila od dr. Richtera su mi se pokazale izuzetno korisne. Posebno mi se svidja jedna od namjena portala, a to je podizanje zdravstvene svijesti.

Želim vam da i dalje budete tako uspješni kao što ste i do sada.

Slobodanka Desančić Šiljković

  

Osobno, kad bih imao nekih zdravstvenih nedoumica, Cybermed.hr je bio jedno od referentnijih mjesta na kojima sam tražio odgovore. Tako da je bilo dosta poučno i stručno.

Čestitam i sretno,

Igor Grgičević

  

Zadnja izmjena: 20.01.2011.