Novo! Osjetite snagu prirodnog magnezija!


Novo! Osjetite snagu prirodnog magnezija!

Svaki dan potrebno je osigurati unos magnezija jer se prirodno ne stvara u tijelu. Međutim, kvaliteta magnezija koji unesemo u organizam ne ovisi samo o izvoru i sadržaju elementarnog magnezija, nego i o njegovoj bioraspoloživosti.

Natural Wealth® Magnezij More + B6 sadrži prirodni magnezij iz čiste morske vode s visokim udjelom elementarnog magnezija izvrsne bioraspoloživosti, prirodne morske minerale u tragovima koji djeluju u sinergiji s magnezijem te vitamin B6 koji pomaže ulasku magnezija u stanice.

Magnezij i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Pored ovoga, magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića.

Magnezij u Magnezij More + B6 kapsulama priprema se reakcijom taloženja magnezija iz prirodne morske vode. Ovako proizveden oblik magnezija omogućuje idealnu ravnotežu između sadržaja magnezija i topljivosti - visok sadržaj magnezija u jednoj dnevnoj dozi, a dobru topljivost i apsorpciju. Pakiranje sadrži 20 biljnih kapsula, a uzima se jedna kapsula dnevno.

 

Oglasna vijest