Plivit Total – za cijeli dan!


Plivit Total – za cijeli dan!

PLIVIT Total tablete s produljenim oslobađanjem je vitaminsko - mineralni dodatak prehrani s esencijalnim aminokiselinama koji se produljeno oslobađa u organizmu i tako cijeli dan omogućava adekvatnu nadopunu svih potrebnih minerala i vitamina namijenjenih za jačanje i zdravlje organizma

PLIVIT Total tablete s produljenim oslobađanjem preporučaju se kod neuravnotežene prehrane odnosno uzimanja visokokalorične hrane bogate masnoćama i šećerima, kod nedovoljnog unosa svježeg voća i povrća, u stanjima smanjene apsorpcije i iskorištavanja esencijalnih hranjivih tvari iz namirnica (proljev, povraćanje, bolesti probavnog sustava), tijekom trudnoće i dojenja, kod uzimanja alkohola i nekih lijekova, tijekom provođenja dijeta, potreban je veći unos vitamina, minerala i aminokiselina.

U stanjima oslabljenog imuniteta, iscrpljenosti organizma, malaksalosti, kod prehlade i gripe, osjećaja nedostatka energije i proljetnog umora te uslijed većih fizičkih napora (sportaši i sl.) posebno se preporuča pojačani unos suplementa među kojima se definitivno ističu upravo PLIVIT Total tablete koje jedine na našem tržištu sadrže vitamine, minerale i esencijalne aminokiseline u tehnologiji produljenog oslobađanja. Dovoljna je samo jedna tableta dnevno za očuvanje zdravlja, imuniteta, energije i vitalnosti!

Vjerovanja su da samo u jutro naše tijelo treba dodatke prehrani, no isti dodatak je potreban i kroz cijeli dan. Iz tog razloga, preporučuje se omogućiti dodatke prehrani našem tijelu onda kada je to njemu potrebno.

PLIVIT Total tablete s produljenim oslobađanjem su kreirane povodom te esencijalne potrebe. Sastav svake tablete je takav da količina vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina je oslobođena u naš organizam u potrebnom momentu. Taj efekt se osjeti u jutro, ali isto tako kasnije u tijeku dana. Iz toga tvrdnja garancije optimalnog funkcioniranja tijekom cijelog dana!

Plivit Total – za cijeli dan!

Potražite u ljekarnama!

www.plivittotal.com.hr

Plivit-total-1

Oglasna vijest