Prvi rođendan portala Zdravakrava.hr


Prvi rođendan portala Zdravakrava.hr

Prije točno godinu dana mlada i kreativna ekipa 24sata digitala lansirala je novi portal namijenjen svima kojima je zdravlje stil života – zdravakrava.hr. Na čelu s glavnom urednicom Jasnom Dusparom, redakcija Zdrave Krave pojačana timom stručnih suradnika  od prvoga dana posjetiteljima nudi svjež pogled na teme iz područja nutricionizma, fitnessa, ekologije, zdravlja i psihologije.

Modernog i prozračnog dizajna, prepun korisnih informacija, savjeta i alata te maksimalno otvoren za interakciju s korisnicima, portal je vrlo brzo stekao zavidan broj poklonika. S prosječno 98.000 jedinstvenih korisnika i više od milijun otvorenih stranica na mjesec (gemiusAudience, 2010.), zdravakrava.hr zauzima čvrstu poziciju među 50 najposjećenijih hrvatskih portala. No što je još važnije, portal ima podršku više od 40.000 registriranih korisnika. Njihovu vjernost Zdrava Krava nagrađuje tjednim nagradnim igrama i drugim pogodnostima te se nastavlja razvijati kako bi zadovoljila interese modernih, urbanih i samosvjesnih ljudi koji brinu o svojem zdravlju, ljepoti i okolišu.

Potvrdu kvalitete portal je dobio i od struke – krajem 2009. dodijeljena mu je nagrada Vidi Web Top 100 za najbolji hrvatski portal u kategoriji Sport, zdravlje, prehrana, a kvalitetu sadržaja i publike prepoznali su i mnogi oglašivači. 

Nakon prve, uspješne godine, tim Zdrave Krave, osim kontinuiranog rada na kvaliteti sadržaja, nastavlja razvijati svoje društveno odgovorne  projekte - poput "Mršavimo zajedno", koji upravo ulazi u treću sezonu - te na taj način osvještava čitatelje o važnosti uravnotežene prehrane i tjelovježbe. Također, sve većom prisutnošću u društvenim medijima, novim alatima i interaktivnim temama potiče dvosmjernu komunikaciju s korisnicima, a sve kako bi se što više približili krajnjem cilju – poboljšanju kvalitete života svojih posjetitelja.

Izvor:
Zdravakrava.hr