Dojmovi korisnika portala za pacijente


Povodom obilježavanja "Deset godina zdravstvenog portala Cybermed.hr" zamolili smo za komentar naše korisnike.

Kako su informacije objavljene u proteklih deset godina na zdravstvenom portalu Cybermed.hr utjecale na vašu brigu za zdravlje te poboljšanje vašeg zdravlja?

Zaprimili smo nekoliko stotina vaših poruka, na čemu se i ovom prilikom zahvaljujemo, no nažalost nismo u mogućnosti da objavimo sve poruke te u ovoj rubrici navodimo samo neke od pristiglih poruka.

 

U najtežim trenucima u životu, bolest supruga, vaš portal mi je pomogao da se informiram o bolesti s kojom smo se susreli i da uz savjete vašeg liječnika krenemo u što bolju terapiju za moga muža.

Svaki dan bacim pogled na barem par minuta na vaše forume.

 

Srdačne čestitke za 10. rođendan. Vrlo sam zadovoljna ovim portalom jer sam na njemu našla mnogo opširnije odgovore na pitanja nego što sam ih mogla dobiti u liječničkim ordinacijama. Naravno da me je to ponukalo da više obraćam pažnju na načine kako se što bolje brinuti o vlastitom zdravlju i kako si pomoći. Hvala vam na tome, i želim vam još mnogo desetljeća ovako kvalitetnog rada.

Alicija Duvelek

 

Informacije koje su objavljenje u proteklih 10 godina na zdravstvenom portalu Cybermed.hr uvelike su utjecale na moju brigu za zdravlje. Budući da sam u ove posljednje tri godine najčešće na vašem portalu (bolujem od non-Hodgkinova limfoma) čitam sve savjete vezane za moju bolest, ali i sve ostale informacije ... puno hvala!

Ančica Smilović

 

Uspio sam riješiti 30-godišnji zdravstveni problem zahvaljujući vašem portalu putem kojega sam komunicirao s vrhunskim stručnjakom za to područje.

Mnogo uspjeha u budućem radu!

Jelenko Crnjak

 

U najtežem trenutku mog života, dobio sam od vas pravu, a meni tada neophodnu informaciju. Naravno, najveću moguću zahvalnost pored uredništva vaše stranice, dugujem mr. sc. Rudolfu Tomeku.

Hvala vam od srca.

Danijel Milosavljević

 

Sa zadovoljstvom mogu primijetiti da su mi stranice Cybermed.hr- a pomogle u stjecanju dragocjenih spoznaja o zloćudnoj bolesti pluća, njezinom tijeku i mogućnostima olakšavanja tegoba koje su povezane s pojedinim fazama bolesti. Iako je moj otac, zbog čije sam bolesti i pristupila informacijama izgubio bitku, prateći i u isto vrijeme imajući prave i dostupne spoznaje, lakše sam proživjela godinu dana njegove borbe nego što bih inače.

Čovjek se boji svega onoga što nedovoljno poznaje - ono o čemu sazna dovoljno, više nije tako strašno, bez obzira na ishod. Zato podržavam svako nastojanje da na ovaj način pomognete kvalitetnom životu, koji može i u bolesti održati svoj nivo dostojan čovjeka.

Srdačan pozdrav i uspješno djelovanje i ubuduće.

Mirna Grbec

 

Informacije koje sam mogla naći na vašem portalu puno su mi pomogle u liječenju non-Hodgkin limfoma kod mog oca.

Tanja Marković

 

Cybermed.hr mi je uvijek prvo referentno savjetodavno mjesto kada se pojavi neki zdravstveni problem. Primijetila sam da su neka područja vrlo detaljno pokrivena dok su druga slabije zastupljena. Sada vidim da se opet širite i to mi je jako drago. U gomili neprovjerenih i nepotpunih informacija koje se može pronaći na Internetu vi ste svakako svijetla točka. Osobito mi je koristan forum.

Čestitke na prvih 10 godina i puno uspjeha u daljnjem radu!

Tea Čonč

 

Čestitam vam 10. rođendan i želim vam još puno puno godina života na radost i korist svih nas koji vas trebamo. Jedini moj upit (prije dvije godine otprilike) vašem pedijatru, kojega ovom prilikom toplo pozdravljam, je rezultirao poboljšanjem zdravlja moga tada 6-mjesečnog sina. Jako ste nam pomogli jer smo nakon savjeta liječnika djelovali brzo i otklonili probleme u vrlo kratkom roku. 

Najljepša hvala i lijepi pozdravi od cijele obitelji,

Ivana Skvrce

 

Informacije objavljivane na vašem portalu na mene i moju obitelj djelovale su vrlo pozitivno te sam presretna što postoji mjesto gdje se brzo i kvalitetno može dobiti informacija o zdravlju mene ili moga djeteta bez čekanja u dugim redovima. Žao mi je samo što sam vaš portal otkrila tek nedavno, ali sigurna sam da ću sve nadoknaditi čitajući i unazad.

Svijetlana Špehar

 

Smatram da je vaš portal jako koristan svima nama, te da bi ga se trebalo održati na životu još puno puno godina. Danas se svi mi, o bolestima i zdravstvenim problemima, informiramo na internetu, a vaš portal smatram portalom koji ima sve informacije. Najviše me oduševljava forum na kojem na naša pitanja odgovaraju liječnici, stomatolozi i psiholozi.

Sretan vam deseti rođendan!

Katarina Vlašić

 

Iskrene čestitke povodom vaše 10. godišnjice djelovanja. S obzirom da sam i sama operirala rak dojke, a dijete mi je preboljelo leukemiju, često posjećujem vaš portal. Rado pročitam komentare na dijagnoze bolesti, posebno mr. sc. Tomeka. Zadovoljna sam sadržajem portala i mogu reći da mi je često puta pomogao u otklanjanju raznih nedoumica.

Želim vam puno uspjeha u radu, a time ćete doprinijeti na kvaliteti liječenja i života mnogih korisnika vašeg portala.

Nada Hižman

 

Prije svega čestitke na lijepoj obljetnici. Najveća vrijednost informacija na portalu, a i na forumu (prije svega na Pedijatriji) za mene osobno jest u razjašnjavanju određenih stanja i tegoba. Naime, pri pojavi simptoma svi smo prije svega zbunjeni i jako je dobro imati pristup pouzdanim i kompetentnim informacijama koje nas mogu usmjeriti, pa tako sebi i zdravstvu možemo prištjedjeti i vremena i novaca (a ponekad i živaca).

Nataša Marinović

 

Vaš portal mi je puno pomogao u donošenju odluka o brizi o svom zdravlju i zdravlju svoje obitelji. Znala sam da informacije dolaze od stručnjaka i to mi je ulijevalo sigurnost.

Hvala vam puno, samo nastavite kao i do sada.

Ljiljana Višekruna

 

Vaš mi je portal pomogao da se informiram o simptomima, prevenciji i rizičnim čimbenicima za pojedine bolesti o kojima me nije informirao moj liječnik opće prakse i na tome vam puno zahvaljujem!

Maja Povijač

 

Informacije na vašem portalu za mene imaju izuzetno veliki značaj. Odgovore za sve što me interesira, pronašla sam na vašim stranicama. Svakako ste mnogo doprinijeli tome da se više brinem o zdravlju i da budem informirana. Želim vam da još dugo godina postojite i budete tu kao i do sada za sve nas koji imamo puno povjerenja u vaše liječnike.

Nevenka Peić

 

Podržavam vas 10.000 posto jer mi je vaša stranica, tj. korisni savjeti, uvelike pomogli prilikom nekih zdravstvenih tegoba. Npr. imala sam upalu Bartholinijeve žlijezde, što je jako bolno i neugodno za ženu, savjetom vašeg liječnika, otišla sam kod ginekologa koji me je htio poslati kući bez antibiotika, što bi bilo pogubno za moje stanje, no kako me je vaš liječnik savjetovao te sve objasnio, nisam se dala iz ordinacije bez antibiotika. U svakom slučaju, uvijek ću se prvo obratiti Vama :)

Petra Hlapčić

 

Vaši savjeti su mi bili od velike koristi. Sve ono što ste mi vi savjetovali kasnije su potvrdili i mnogi drugi stručnjaci i zaista u vas imam veliko povjerenje. Samo naprijed, dobro je što postojite.

Biljana Stanimirov

 

Tek mi je nedavno sestra preporučila vašu stranicu. Imala sam pitanje vezano uz dječju psihologiju. Bila sam vrlo zadovoljna odgovorom i jako mi je drago da postoji takva stranica koja obuhvaća sve problematike na koje nailazimo.

Ines Nefat

 

Jako sam zadovoljna ovim portalom i informacijama koje mogu dobiti. Drago mi je što na sve upite odgovaraju liječnici i što zaista imamo prilike čuti i drugo mišljenje. Super ste!

Silvija Budimir

 

Čestitke za 10 godina portala od kojih sam ja čitateljica sigurno 8 do 9 godina. Sve pohvale, za sve članke, a meni konkretno najviše je pomogao forum prije par godina, kad mi je suprug obolio od hepatitisa C i kada je dr. Pavić nama sve to strpljivo i stručno objašnjavao. Žao mi je što je zamro taj forum, pa bi bilo lijepo kad bi se opet aktivirao, jer sada ima još više ljudi koji su u tim problemima.

Sve najbolje u daljnjem radu, pa se čujemo nadam se na 20-godišnjici.

 

Svaka vaša informacija mi je dobrodošla, volim uvijek pročitati novosti, da budem u toku, jer radim na takvom radnom mjestu koje to i zahtijeva. Doduše, nisam koristila vaš forum, ali moji prijatelji jesu i svi vas hvale koliko ste im pomogli. Smatram da ste jako dobri, pouzdani i samo tako nastavite! I čestitke na tako velikoj uspješnoj godišnjici!

Marta Zrna

 

Zahvaljujem na zdravstvenim informacijama koje pratim ovdje 3 godine, i vrlo sam zadovoljna prezentacijom tema koje mene zanimaju, jer naravno ne pratim sve što objavite. Ono što pročitam, zadovoljava moje laičke kriterije, jednostavnost i konciznost tekstova je na visini, sve što tražim, pronađem. Što se tiče utjecaja na na moju brigu za zdravlje, ne mogu se baš pohvaliti, jer nisam ažurna po tom pitanju (jesam samo kad mi gori pod petama).

Iskrene čestitke!

Vesna Šantić

 

Mislim da su informacije sa Cybermed.hr-a jako korisne, pogotovo što se tiče hipertenzije i svih članaka vezanih uz nju.

Mihajlo Ivaniš

 

Vaš portal je jako zanimljiv i nudi korisne informacije te ste uspjeli postići kod mene kao korisnika visoku razinu povjerenja u iste.

Melita Mezić

 

Teme s vašega portala pratim gotovo svakodnevno, a pogotovo forum iz područje pedijatrije na čelu s dr. Richterom. Njegovi odgovori su mi pomogli utoliko da svakodnevno pokušavam svoju praksu racionalizirati i smisleno provoditi. I dalje ću vas pratiti.

Želim vam puno uspješnih godina!

Sandra Sandić Dinjar

 

Iskrene čestitke povodom obilježavanja 10 godina postojanja vašeg portala. Na portal sam se prijavila nedavno. Prezadovoljna sam odgovorima vaših liječnika. Savjeti koje sam dobila su mi itekako pomogli.

Ivana Buntić

Zadnja izmjena: 03.06.2011.