Top forumi (2001-2011.)


Od samog trenutka otvaranja foruma na zdravstvenom portalu Cybermed.hr 27. svibnja 2001. pa do danas zaprimljeno je više od 110.000 poruka vezanih uz upite i savjete o zdravlju, kako u okviru foruma tako i u okviru kontakt rubrike što svjedoči o velikom interesu i potrebi za komunikacijom između pacijenata i zdravstvenih radnika putem Interneta. Također treba istaknuti da su savjeti koji se dobivaju od liječnika, stomatologa i psihologa od početka rada foruma besplatni.

Na početku rada Cybermed.hr-a bilo je u funkciji samo 6 foruma i to forumi Dermatovenerologija, Ginekologija, Otorinolaringologija, Pedijatrija, Psihijatrija i Hrabri – forum za zlostavljanu i zanemarenu djecu, a tijekom idućih godina otvoreno je još 45 foruma. Nažalost, zbog objektivnih razloga, neki forumi više nisu u funkciji te služe kao registri pitanja i odgovora.

Trenutno je na stranicama Cybermed.hr-a objavljeno više od 72.000 poruka što predstavlja respektabilan registar pitanja i odgovora iz područja medicine, stomatologije i psihologije čiji sadržaj ne samo da može biti edukativan za osobe koje nisu zdravstvene struke, već i za zdravstvene radnike i studente medicine, stomatologije, farmacije i psihologije, jer svaki forum predstavlja "casebook" iz određenog područja medicine, stomatologije ili psihologije.

Najčitaniji forumi u proteklih deset godina bili su:

Zadnja izmjena: 03.06.2011.