Osvrt na 10 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr (2001-2011.)


Zagreb, 27. svibnja 2011.

 

Poštovani posjetitelji,

Prošlo je deset godina otkada se Cybermed.hr, kao prvi hrvatski zdravstveni portal pojavio na Internetu, s ciljem pružanja vjerodostojnih i znanstveno utemeljenih informacija o bolestima, medicinskim postupcima i lijekovima, da bi se održalo i poboljšalo zdravlje stanovništva te podigla kvaliteta života bolesnika.

Jesmo li u tome uspjeli?

Mogao bih nabrajati dobivene nagrade i priznanja, vijesti objavljene na našem portalu koje su imale veliki medijski odjek, humanitarne akcije koje smo podržali, broj zaprimljenih i objavljenih poruka, brojne pohvale, broj posjetitelja itd, no najbolji odgovor na to pitanje dali ste vi, dragi posjetitelji, tijekom proteklih dana. Navodim samo nekoliko pristiglih poruka:  

"U najtežim trenucima u životu, bolest supruga, vaš portal mi je pomogao da se informiram o bolesti s kojom smo se susreli i da uz savjete vašeg liječnika krenemo u što bolju terapiju za moga muža."

"Informacije koje sam mogla naći na vašem portalu puno su mi pomogle u liječenju non-Hodgkin limfoma kod mog oca."

"Uspio sam riješiti 30-godišnji zdravstveni problem zahvaljujući vašem portalu."

"Vrlo sam zadovoljna ovim portalom jer sam na njemu našla mnogo opširnije odgovore na pitanja nego što sam ih mogla dobiti u liječničkim ordinacijama. Naravno da me je to ponukalo da više obraćam pažnju na načine kako se što bolje brinuti o vlastitom zdravlju i kako si pomoći."

"Cybermed.hr mi je uvijek prvo referentno savjetodavno mjesto kada se pojavi neki zdravstveni problem."

"Smatram da je vaš portal jako koristan svima nama, te da bi ga se trebalo održati na životu još puno puno godina."

Stoga, zahvaljujem svima vama na ukazanom povjerenju, koje nam je najveća nagrada i podstrek da budemo još bolji.

Ovom prigodom želim zahvaliti i svim dosadašnjim suradnicima i partnerima zdravstvenog portala Cybermed.hr na njihovom nesebičnom radu i požrtvovnosti uloženoj za postizanje visoke kvalitete stranica što je, vjerujem, pridonijelo i sveukupnom poboljšanju zdravlja u nas. Sa zahvalnošću se prisjećam i našeg dragog prijatelja, kolege i člana Uređivačkog odbora prof. dr. sc. Željka Bumbera, koji nažalost od travnja 2007. više nije među nama.

Nadam se da ćemo i nadalje svi zajedno stvarati vrijedne i zanimljive stranice ovog portala.

S poštovanjem,

Mr. sc. Dean Delić, dr. med.
glavni urednik zdravstvenog portala Cybermed.hr

Zadnja izmjena: 31.05.2011.