Dojmovi zdravstvenih djelatnika


Povodom obilježavanja "Deset godina zdravstvenog portala Cybermed" zamolili smo za komentar naše korisnike Portala za zdravstvene djelatnike.

Kako su informacije objavljene u proteklih deset godina na zdravstvenom portalu Cybermed.hr utjecale na vaš svakodnevni rad s pacijentima?

 

Vrlo sam zadovoljna informacijama koje objavljujete, pratite novosti koje mi omogućuju da korigiram svoje stavove pa često i liječenje pacijenata. Sviđa mi se i forum gdje mogu pročitati što pacijenti misle o svojim liječnicima i njihovoj terapiji. Sve u svemu, vrlo poučno.

Ljiljana Ivković, dr. med.

 

Svakodnevno pratim novosti na Cybermed.hr-u, posebice informacije vezane za lijekove, koje mi pomažu da unaprijedim liječenje svojih pacijenata.

 

Veoma, veoma povoljno. I dalje ću sa zadovoljstvom pratit vaš portal. Želio bih da me i ubuduće izvještavate o novostima iz medicine, posebice onima iz područja preventivne medicine.

Želim vam puno uspjeha i srdačno vas pozdravljam.

Vojislav Ognjanoski, dr. med.

 

Prvu informaciju o Cybermed.hr-u dobio sam prije nekoliko godina od svojeg pacijenta, od tada stalno pratim novosti koje objavljujete. Svakako bih naglasio da mi Cybermed.hr svojim stručnim pristupom i profesionalnošću u prezentaciji informacija ulijeva veliko povjerenje.

 

Čestitam vam jubilej i želim vam da još mnogo godina budete aktualni. Pomoću vas saznajem novosti iz hrvatskog zdravstva te područja medicine kojim se bavim, u mom slučaju, dermatovenerologije.

Prim. Violeta Kuzmanovska, dr. med.

 

Veoma smo zadovoljni s vašim informacijama i svima su korisne pri radu s pacijentima. Lijep pozdrav i samo naprijed.

Djelatnici Docco d.o.o.

 

Već sam preko 20 godina u mirovini, no nisam izgubio zanimanje za struku, i dalje idem na kongrese, simpozije i predavanja te pratim stručnu literaturu. U praćenju novosti iz medicine, mnogo mi je pomogao Cybermed.hr.

 

Rado se koristim vašim stranicama, smatram ih dobrim i često ih koristim u svakodnevnom radu.

 

Čestitam vam obljetnicu. Najviše mi u radu pomaže znanje koje sam stekla čitajući odgovore kao i članke prim. dr. Darka Richtera, no pratim i druge specijalizacije. Inače radim kao obiteljski liječnik.

Još jednom čestitam na kvaliteti i trudu koji ulažete.

Karmela Ambrinac, dr. med.

 

U svakom slučaju korisno, zaslužujete pohvalu, nastavite tako dalje.

 

Informacije s vašeg portala su jako dobre i neophodne.

Zadnja izmjena: 31.05.2011.