5 kuna za malena srca


5 kuna za malena srca

U četiri dana, od 11. do 14. veljače 2012., posjetitelji City Centera one Zagreb i Split mogu se pridružiti velikoj humanitarnoj akciji "5 kuna za malena srca" i tako pomoći rad udruge "Veliko srce malom srcu".

U Hrvatskoj je od 2002. do 2007. godine rođeno 1.480 djece s prirođenim srčanim greškama. Cilj udruge "Veliko srce malom srcu" je pružanje potpore takvoj djeci i njihovim roditeljima, prikupljanje sredstava za nužne uređaje, pomagala i lijekove te razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grešaka.

Akcijom "5 kuna za malena srca" želi se prikupiti novac za kupnju medicinskih uređaja koji će omogućiti kvalitetnije liječenje djeci s prirođenim srčanim greškama.

City Center one prepoznao je plemenit cilj udruge i uključio se u prikupljanje sredstava kroz akciju "5 kuna za malena srca".

Za samo 5 kuna u Centrima se mogu kupiti licitarska srca. A licitari se mogu i vlastoručno izraditi uz pomoć pravih majstora tog zanata.

Kroz četiri dana u zagrebačkom Centru akciju će svojim dolaskom podržati Luka Nižetić, Danijela Pintarić, Mario Mlinarić, Anita Berisha, Luka Vidović, Ivana Marić, Martina Tomčić, Mirna Maras, Lana Banely, Boris Mirković, Mario Valentić, Siniša Kovačić, Mario Petreković, Zdenka Kovačiček i Jasna Palić Picukarić.

U City Centeru one Split isto će napraviti Darijo Marunčić, Ana Gruica, Matea Elezović, Ivo Perkušić, Slavko Sobin, košarkaši KK Splita, ragbijaši kluba Nada, Frano Lasić, članovi klapa Iskon i Cambi i mnogi drugi.