Lexoderm® – 2 u 1 set za vodene kozice


Lexoderm® – 2 u 1 set za vodene kozice

Vodene kozice su zarazna bolest koja se najčešće pojavljuje u dječjoj dobi. Karakterizirana je tipičnim promjenama na koži koje svrbe. Bolest najčešće prolazi bez komplikacija, a pomoć možemo potražiti u ljekarnama s proizvodima koji ublažavaju svrbež i čiste zahvaćena područja.

Lexoderm® je jedinstven proizvod za vodene kozice u kojem se nalaze krema i sprej. Prvo se nanosi sprej koji djeluje blago antiseptično te potom krema koja ublažava svrbež. Proizvod dolazi isključivo u setu.

Lexoderm® krema

Lexoderm® krema ublažava svrbež te pomaže bržem zacjeljivanju oštećene kože. Glavni sastojci uključuju glicerin koji veže vlagu i štiti kožne barijerne funkcije dok dekspantenol imaju umirujuće djelovanje, smanjuje svrbež te potiču obnovu kože. Lexoderm®krema registrirana je kao medicinski proizvod klase I. 

Lexoderm® sprej

Kadulja prisutna u spreju ima antibakterijski učinak, a ekstrakt zobi ima umirujuće djelovanje, sprečava iritacije te smiruje nadraženu kožu. 

Potražite u ljekarnama

Proizvod je posebno formuliran za osjetljivu dječju kožu te se nanosi više puta dnevno. Osim kod vodenih kozica, proizvod se može upotrijebiti i kod blagih opeklina, uboda insekata i sličnih lakših oštećenja kože.

Lexoderm set je dostupan u svim boljim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama za lijekove i medicinske proizvode te preporučena maloprodajna cijena proizvoda iznosi 98,00 kn. Više o proizvodu možete vidjeti na službenim stranicama www.pharmoval.hr

 

Oglasna vijest