Tvrtka Sensilab Hrvatska predstavila proizvode Sensilab Urifar i Sensilab Cerin


Tvrtka Sensilab Hrvatska predstavila proizvode Sensilab Urifar i Sensilab Cerin

Danas je u hotelu Esplanade Zagreb tvrtka Sensilab Hrvatska predstavila proizvode Sensilab Urifar i Sensilab Cerin. U predstavljanju su sudjelovale i prof. dr. sc. Višnja Škerk i prim. dr. sc. Jasna Lesić.

Sensilab Urifar je proizvod namijenjen svima koji imaju problem s upalama mokraćnog mjehura i ponavljajućim urinarnim infekcijama.

"Sensilab Urifar sadrži prirodni sastojak D-manozu, koji je odgovoran za vrlo brzo djelovanje i već u roku od 30 minuta olakšava pacijentu vrlo neugodne simptome, te ekstrakt nara, koji ima prirodan antibiotski učinak prema različitim bakterijama", istaknula je na predstavljanju prof. dr. sc. Višnja Škerk, spec. infektolog iz Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

U drugom dijelu prezentacije predstavljene su kapsule i kozmetički proizvodi Sensilab Cerin, koji pružaju efikasnu njegu problematičnoj koži sklonoj aknama. Prim. dr. sc. Jasna Lesić osvrnula se na činjenicu kako se akne javljaju ne samo u tinejdžerskoj dobi nego predstavljaju problem i velikom broju odraslih osoba pa stoga treba odabrati pravi način za njihovo tretiranje.

Linija Sensilab Cerin obuhvaća kapsule koje sadrže prirodni proteinski kompleks koji na kožu djeluje antibakterijski, antiupalno i antioksidativno te kozmetičke proizvode: Cerin gel za čišćenje, njegujući kremasti gel i Cerin gel za sušenje prištića.

Direktorica tvrtke Sensilab Hrvatska, Martina Diminić Smetiško, izjavila je: "Izuzetno mi je drago što se tvrtka Sensilab predstavila hrvatskom tržištu upravo proizvodima Urifar i Cerin. Svakako bih željela napomenuti da Sensilab nudi i široki izbor dodataka prehrani i hrane za posebne medicinske potrebe. Drago nam je da će ti proizvodi biti od sada dostupni i hrvatskim potrošačima. Dakako, važna nam je i suradnja s liječnicima i farmaceutima koji pacijentima mogu najbolje preporučiti proizvod za određenu tegobu ili bolest".

Cerin-30-kapsula-1b