Započelo internetsko istraživanje "Primjena lijekova tijekom trudnoće u Hrvatskoj"


Započelo internetsko istraživanje "Primjena lijekova tijekom trudnoće u Hrvatskoj"

Od danas imate priliku sudjelovati u međunarodnom istraživanju "Primjena lijekova tijekom trudnoće u Hrvatskoj", koje ima namjeru istražiti stavove žena o primjeni lijekova tijekom trudnoće. Organizator istraživanja je The Social Pharmacy Research Group, School of Pharmacy, Oslo University. Sudionici internetskog istraživanja također imaju šansu osvojiti i poklon karticu u vrijednosti od 350 €.

Voditeljica istraživanja Hedvig Nordeng, iz School of Pharmacy, University of Oslo, izjavila je da se nada da će rezultati ovog istraživanja pomoći u stjecanju saznanja o: uporabi lijekova u trudnoći, specifičnim uvjerenjima i stavovima prema lijekovima, sagledavanju rizika, pridržavanju propisane terapije i mentalnom stanju žena tijekom trudnoće i nakon poroda. Također, dodala je da postoji hitna potreba za poboljšanjem zdravlja žena u trudnoći, kako bi se osigurao siguran i zdrav ishod trudnoće.

Istraživanje se sastoji od niza kratkih pitanja, a sudionici istraživanja ostati će anonimni.

Ukoliko ste trudni ili ste nedavno rodili i želite sudjelovati u internetskom istraživanju "Primjena lijekova tijekom trudnoće u Hrvatskoj" molimo Vas da kliknite na dolje navedeni link:

Istraživanje "Primjena lijekova tijekom trudnoće u Hrvatskoj"