Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 928 | Broj poruka: 5366

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Proljev


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

anna2208

31.07.2017. 23:50

Već neko vrijeme imam problema s proljevom kada se probudim ujutro, bez ikakvog doručka, ne trebam ništa pojesti nego mi zna doći samo, nekada osjećam toliku težinu u želudcu da imam osjećaj kao da mi hrana jedva prolazi, i kiselina mi se konstanto vraća, doktorica mi je dala tablete koje pijem za žgaravicu i druge za proljev, ako ne prestane za 10ak dana onda moram provjeriti stolicu...
Ali mene zanima nešto drugo zapravo, od 8 mjeseca prošle godine, do 2 mjeseca ove godine imala sam bakteriju u maternici i pila sam antibiotike, i ginekolog mi je rekao da to zapravo se počinje u želudcu, gdje li već... I da li onda sada postoji mogućnost da mi se to zbog bakterije događa iako mi je doktor rekao da nije bakterija ako nemam grčeve i bol u trbuhu, jedino me prije menstruacije čudno probadalo u donjem lijevom dijelu trbuha, kao da me netko bode nožem.

Darko Richter, dr. med.

01.08.2017. 17:40

Ne znam što je to sve, ali, alergija sasvim sigurno nije. To nisu simptomi alergije. Obratite se forumu ginekologije ili gastroenterologije.