Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem s održavanjem erekcije i puknuće kožice


Autor Poruka

josob

01.01.2011. 19:26

Tijekom sexa jednostavno nisam mogao doživjeti potpunu erekciju.
Tijekom predigre erekcija bi bila prisutna, ali kad bi trebalo doći do "kontakta" trenutno bi pao.
Nakon puno vremena napokon smo odlučili probati, i nadali smo se da neće pasti, prilikom ulaska u vaginalni dio i prilikom penatracije, čulo se puknuće i osjetio sam bol.
Kada sam ga izvadio sve je bilo jako krvavo.
Zaključio sam da je došlo do puknuća frenuluma. puknuo je gornji dio. Nakon toga sam ga dobro isprao u vodi. Krv je odmah stala ali sam osjećao malo bol. Sad isto osjećam blagu bol na dodir, ali to je vjerojatno jer je svježa rana.
Kožica se spušta i diže normalno.
Trebam li ići doktoru u vezi toga, jer trenutno nemam nikakvih problema osim blage boli na dodir. Sve funkcijonira dobro, nisam postigao potpunu erekciju, ali osjetim da bih mogao.
Drugo pitanje se odnosi na gornji dio. Zašto sa curom ne mogu doživjeti i održati erekciju (nije slučaj kad me oralno zadovoljava), dali je to psihički ili nešto drugo, i što možete preporučiti.

Antun Gršković, dr. med.

03.01.2011. 13:05

U svakom slučaju morate posjetiti urologa jer vrlo vjerojatno može opet doći do puknuća frenuluma pri slijedećoj penetraciji. Stoga bi to stanje trebalo kirurški korigirati.
Što se tiče slabije erekcije prilikom penetracije, sa velikom sigurnošću mogu reći da je problem psihičke prirode s obzirom da je erekcija zadovoljavajuća priliko oralnog odnosa.

josob

03.01.2011. 14:10

Zahvaljujem na odgovoru.
Predpostavljam da za posjet urologu treba uputnica liječnika opće prakse.
Da li je preporučljivo koristiti levitru ili nekakav drugi lijek u manjoj dozi, kroz kraće vrijeme, jer nakon zadnjeg "incidenta" nisam siguran da ću moći postići potpunu erekciju?

Antun Gršković, dr. med.

04.01.2011. 16:45

Treba uputnica liječnika opće medicine.
Levitru možete uzimati u dozi od 10 mg pa ćete vidjeti rezultat, naravno, ukoliko nema kontraindikacija.