Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6611 | Broj poruka: 26345

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Vodene kozice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Skladna

22.11.2017. 09:50

Postovani
Zdravo
Htjela bih vam postavitijedno pitanje kod djevojcice od 2godine pojavio se osip ka crvenu visočici sa vodenom tečnošću unutra molim vas za odgovor nekoliko ih ima na ledjima i.nekoliko na nogama unaprijed hvala

Skladna

22.11.2017. 16:45

Poštovani
Izgledaju kao crvenu cviljcici sa vodenom tečnošću sta bi ti moglo biti molim čas ta oodgovor sto prije

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

30.11.2017. 20:00

Mogu biti vodene kozice..

kikiriki92

04.09.2021. 13:05

Postovani,
u subotu sam osjetio bolove u cijelom tijelu, u nedjelju je stigla temperatura i prvih nekoliko kozica. Danas, petak, skoro sve kozice su osusene, neke vec i otpadaju. Medjutim, pitanje se odnosi na nesto drugo. Tih nekoliko dana sam izgubio apetit i slabo sam jeo. Danas sam prvi put otkad imam kozice malo obilnije jeo. Medjutim, odmah poslie jela sam dobio mucninu u stomaku i kao malo slabost u glavi. Popio sam i reglan za smirenje želudca, i tek mi se za sat dva smirilo, iako i dalje osjetim da nesto nije sasvim u redu. Od ponedjeljka mi je doktor propisao tablete herpexlim, i njih sam dosad popio 35, cijelo to pakiranje, te sam snizavao temperaturu s dosta maxflua i brufena. Moje pitanje je moze li to biti posljedica tih svih tableta, da su one malo unistile zeludac pa on ne funkcionira dobro? Ili je to nesto drugo, mozda se neka bakterija uvukla u organizam hbog oslabljenog imuniteta? Vase misljenje bi mi puno znacilo.

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

16.09.2021. 10:25

Virus vodenih kozica često uzrokuje upalu mozga i moždanih ovojnica, bilo u vrijeme bolesti bilo nakon nekog vremena. Katkada budu ovako vrlo blagi simptomi a katkada vrlo teški. Savjetujem da konzultirate infektologa. Brufeni su mogli također uzrokovati probavne smeetnje no ne i senzacije u glavi.