Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


molila bih pomoc


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

magdalena ana

19.10.2014. 00:30

postovani imam 30 godina i kroz pubertetsku dob sam imala problema s aknama ali nista ozbiljno.Međutim poslje se to i nastavilo sve do danas .Rodila sam dvije djevojcice i u obe trudnoce sam imala grozne akne na predjelu cijelog lica i vrata koje su i trajale nakon poroda jos 1 god.dok god sam dojila mlade dijete.Tek nakon drugog poroda imala sam problema s menstrualnim ciklusom(poslje poroda dobila ciklus nakon 7 mj.)koji je inace uvijek bio uredan svako 28 dana.Ginekolog mi je preporucio belaru zbog ciklusa i akni i pijem ih vec 1 god.Umeđuvremenu sam se jako lose osjecala i diagnosticiran mi je usporen rad stitnjace i zbog opceg stanja mi je prepisan eutirox 25 mg.u 6 mj 2014.g.Molim vas za misljenje jos se pojavljuju akne i ostaju oziljci mjesecima dok ne izbljede .sto uciniti i kako naci rijesenje s obzirom da pijem te sve hormone trebala bih imati pezprijekoran ten(zdravo se hranim ).

lijep pozdrav

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

20.10.2014. 23:10

Mislim da Vam je potreban pregled dermatologa i dermatološka terapija. To što uzimate hormonsku kotracepciju i levotiroksin ne znači nužno da će se akne poboljšati