Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 272 | Broj poruka: 1366

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


nezadovoljna kožom


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

25.02.2008. 15:15

dobar dan!
cesto vas citam pa sam se i ja odlucila postaviti pitanje.
Imam problem s aknama 5 godina,prvobitno su to bile akne vulgaris,pa conolbata sad su akne comedonica.
promjenila sam 4 dermatologa,svaki od njih ima svoju pricu zasto ja imam akne.
Cak sam i izvadila mandule jer mi je receno da zbog njih imam akne,naravno,sad nemam mandule a akne su i dalje tu.
Imam osjetljivu kozu i nakon ciscenja cijeli jedan dan budem naotecena sto se moze pretrpiti ali to vam govorim zato sto vas zelim pitat jeli moguce rijesiti akne na osjetljivoj kozi nekim aparatom?danas u medicini ima tonu toga.
tko me god do sad ljecio uvijek mi je davao ili tablete ili kreme raznorazne.Dosta mi je tih krema jer mi one nece pomoc.pila sam cak i homeoptaske priprravke,koristila bezantel gel,bioderma micelarna otopina i akn krema,bornasept,skoro sve od avena,pila sam geomicin...a akne su ovakve:imam perioda kad je ok,par sitnih koji nisu problem ali onda najedamput bukne,i sva se osim i to ne sitnima nek potkoznima poslije kojih imam mrlje koje tek nakon par mjeseci idu dolje.
eto,koje je vase misljenje o svemu tome?

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

18.05.2008. 22:25

Poštovana Yazmin!
Niste naveli svoje godine što bi mi bio koristan podatak,ali ipak evo odgovora-acne su najčešće kronična bolest,u njihovu tretiranju potrebna je velika upornost i suradnja sa dermatologom,a prema novijim podacima u njihovu liječenju može pomoći laser.
Pozdrav!