Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


nezaustavljive akne


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

24.01.2008. 21:10

Poštovana,
Imam veliki problem,i molim vas da mi pomognete u rješavanju istog,jer postaje doista bolno.Imam 27 godina ali je moj problem s aknama započeo u 21 godini,kada su se pojavile prve akne,te ih se uklanjalo,razno raznim kremama po preporuci dermatovenerologa,naime očito je da sve to nije dalo rezultata.Sa 24 god. dermatologinja mi je rekla da sam kandidat za rooacutan,pri čemu sam ja bila prilično skeptična,zbog nuspojava,koje izaziva taj lijek.Napravila sam pretrage,kako bi se vidjelo dali smijem početi sa terapijom,sve je bilo u redu,osimtrombocita koji su bili niski,te prolaktina koji je bio visok,a na jajniku mi je dijagnosticiranahomogena,izoehogena tm tvorba22*19mm,ja sam shvatila da se radi o cisti,nakon čega sam ja osobno odustala od terapije bez odlaska dermatologu,jesam li pogriješila?
Moj problem sa trombocitima,prolaktinom i cistom je i danas tu,ali i akne su preplavile osim područja lica i leđa,ramena i nadlakticu,akne su postalne bolne,i moja koža postaje neugledna,zato vas molim da mi kažete koje korake treba poduzeti. Unaprijed zahvaljujem
Srdačan pozdrav

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

18.05.2008. 22:50


Poštovana !
Mislim da najprije morate otkiriti uzrok trombocitopenije,te svakako posjetiti endokrinologa koji će sigurno predložiti dodatnu obradu i liječenje!
Dobro ste procijenili-dakle najprije hematologu, endokrinologu i ginekologu,a sa nalazima svakako dermatologu!
Pozdrav!