Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 929 | Broj poruka: 5367

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


nepoznata alergija


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

duvacka

08.12.2010. 19:55

puno vam hvala na savjetima,i još da vam kažemo kako je danas(5 dan)dijete u odličnom stanju te se na njemu ne v.ide nikakvi tragovi ni oteklina ni osipa(izgleda savršeno zdravo).još jednom hvala

Darko Richter, dr. med.

08.12.2010. 22:25

Za sada izgleda dobro. Ali, vratit će se, ako dijete poživi još koju stotinu godina.

duvacka

09.12.2010. 14:06

da li nam možete još samo reći koliko dijete treba odmarati i biti na dijeti jer on jedva čeka da ponovo počme trenirati. doktori su nam preporučili da malo odmara međutim nitko nije rekao koliko.

Darko Richter, dr. med.

09.12.2010. 16:40

Odmarati se možete 1 sekundu i cijeli život. To ovisi o vama. Ima nas raznih. Zbog čega vi mislite da bi doktori trebali nekome propisivati koliko da jede, koliko da pije, koliko da mokri, koliko da spava (i kada), koliko da odmara, koliko da sjedi, koliko da uči stranih jezika, itd., itd. Ako neki doktori i misle da se u tome sastoji njihov posao, to je uglavnom zato jer ih roditelji non-stop pitaju te stvari. Ja sam jedan od doktora koji smatra da se ne može supstituirati na mjesto roditelja svojih pacijenata. Zvuči normalno, kada se tako kaže (ja ne mogu biti roditelj vašem djetetu), ali, u praksi roditelji to stalno traže. Distanciraju se od svojeg djeteta, umeću u svoju ulogu druge. Mene ne možete.