Astma


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 202 | Broj poruka: 1671

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


alergijska astma


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

denis

08.11.2009. 22:15

Poštovaje. što se tiče mojih spirometrija ja sam ih poslao samo sam napravio malu grešku kada sam postavljao pitanje umjesto alergiska astma u naslovu sam napisao (asthma bronchiale allerg.) pa da znate da sam ja taj.
Oprostite na pogrešci u buduće ću sve pisati pod naslovom alergijska astma.Što se tiče moje tehnike udisanja symbicorta moji zubi su blago spušteni na usnik turbohalera s tim a ne grizem usnik tako da mislim da pravilno uzimam lijek. Poslije uzimanja lijeka isperem usta vodom i to je to.Hvala.

Darko Richter, dr. med.

08.11.2009. 23:55

Ako dobro udišete, a to znači i snažno i duboko, dok usnicama obuhvaćate usnik, koji je izmeu zubi, onda vam je ordinirana doza ili premala, ili biste trebali prijeći na drugi pripravak, npr. Seretide. Ovaj ima nešto finije mikronizirani prah, pa ulazi dublje u pluća, a to je upravo ondje gdje vam je, po spirometrijama, najveća opstrukcija: u malim dišnim putevima.