Astma


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 202 | Broj poruka: 1671

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


astma i dojenje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

josipaantonio

28.12.2016. 15:10

Postovani,

Imam 28 godina, u visokom stupnju trudnoce sam. Ukratko u djetinjstvu mi je dijagnosticiran bronhitis, te u 21.,godini astma. Redovito se kontroliram kod pulmologa i od 2014.godine sam na terapiji Alvesca 2X1 redovito, kod pogorsanja 2x2 udah. te Altrovent N pp. Kroz trudnocu izbjegavam Altrovent (uzela sam ga svega 7-8puta kroz ovih 8,5mjeseci) astmu drzim koliko god mogu pod kontrolom jer sam od djetinjstva naucila se nositi sa simptomima.
Sad me zanima smijem li dojiti uz navedenu terapiju koju uzimam? Jer da prestanem sa terapijom mislim da bi jos vise naskodila i sebi i bebi, ali bi mogla svesti na minimum jer naravno da zelim dojiti svoje dijete?
Dr. Richter je pomogao mom mladjem bratu u zalijecenju astme, i sad je pod potpunom kontrolom i ne uzima terapiju vec 5 godina, pa iz njegovog iskustva se zelim obratiti i savjet od Dr.Richtera.
LP

Darko Richter, dr. med.

29.12.2016. 01:30

Antiastmatska inhalacijska terapija nije nikakva zapreka najnormalnijem dojenju.

josipaantonio

29.12.2016. 19:45

hvala Vam na brzom odgovoru.

Zelim vam uspijeh u daljnjem radu.

Lijep pozdrav