Astma


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 202 | Broj poruka: 1671

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Dugotrajni kašalj


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Markokr

03.11.2008. 16:55

Bok. Nadam se da ćete mi moći pomoći. Kašljem negdje od 3-4 mjeseca ove godine. Nakašljem se svaki dan par puta zbog škakljanja u grlu. U ljetnom periodu (7-kraj 8. mj) kašalj je popustio i javljao se rijetko. Prije par dana počelo me boljeti grlo i nakon toga stalno kašljem. Prije par godina sam prebolio upalu pluća i tih prošlih godina bio sam potpuno zdrav. Uglavnom je to suhi kašalj, nema krvavog ispljuvka. Alergičan sam na grinje i prašinu. Kada sam počeo kašljati nakon boli u grlu (prije 2-3 dana) konstantno uzimam med (2 žličice ujutro i navečer) ali zasad to nije pomoglo. Od 18.10 pijem Ekolostrum kapsule za podizanje imuniteta, ali ni one nisu napravile neku drastičnu promjenu. Imam hemolitičnu anemiju, ali mislim da je ona sporedna stvar u ovom slučaju,zato što su mi zadnji nalazi krvi odlični.
Osim kašlja nemam nikakvih drugih bolova.
Pa ako mi možete pomoći, bio bih vam zahvalan jer mi već na živce ide to kašljanje.

Darko Richter, dr. med.

03.11.2008. 21:10

Pitanje svih pitanja jest: kašljete li noću. Ako ne, onda je psihogen, i možete ga nadvladati samo snagom volje. Pčele i mljezivo tu neće pomagati.