Astma


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 202 | Broj poruka: 1671

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


kašalj i vlaga u kući


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

barbarenna

18.01.2011. 11:10

Poštovani dr.Richter!..Molim Vas savjet..Imam 35 god...Za 2 tjedna moram roditi drugo dijete...Nego mene muči što već 3-4 mjeseca kašljem svako malo,po danu i po noći..Ponekad to bude suhi kašalj,a ponekad izbacujem onaj gusti sastojak.... Inače živimo na moru,već oko 5 god.u podstanarskoj kući prepunoj vlage.Dođe mi muka ponekad kad moram udisat taj užasni zrak u toj kući.....Na žalost mislili smo da ćemo nać nešto bolje ,al ništa ..tako da ćemo morat donit bebu u tu kuću na žalost..Koristili smo neko vrijeme onu kutiju u koju se stavi tableta koja usisava vlagu..ali neznam...mislim kupit još tih kutija jer vlage je posvuda,a i kuća je velika...I sad.. ja se pomalo bojim donit bebu u tu kuću da se ne razboli..da dobije astmu ili neku drugu plućnu bolest...Inače majka od mog supruga je umrla od astme kad je on bio malen...Prvo dijete sad ima 5 i po godina i hvala Bogu zdravo je zasad mada osjećam da ćemo svi kad tad imat posljedica na zdravlje zbog života u takvoj kući...Suprug također kašlje mjesecima ko i ja i žali se na strašne glavobolje,težak umor i iscrpljenost...Još su nam istovremeno počeli jako trnuti prsti na rukama kad se probudimo...Čudni neki simptomi u zadnje vrijeme.....Što Vi mislite poštovani dr. Richter?..Bojim se da nam se beba ne razboli u takvoj kući..

Darko Richter, dr. med.

18.01.2011. 14:15

O kome ili o čemu me pitate za mišljenje?
Općenito stanje u državi je loše.

drPero

25.02.2011. 13:35

Poštovani dr. Richter,

gospođa možda nije najsretnje formulirala svoje pitanje, ali je i prosječnm bedaku jasno što Vas je žena htijela pitati.
NIsu svi ljudi obrazovani kao Vi i mislim da Vam ovakvo podrugljivo pisanje nikako ne služi na čast. Možda ima ljudi
kojima je Vaše pisanje također prilično neprihvatljivo, ali su to zadržali u svojim mislima. Zahvalio bi se i zamolio da
gospođi dogovorite ukoliko, naravno, možete.

Pero

Darko Richter, dr. med.

25.02.2011. 21:55

Odgovor sam dao, sviđao se on nekom, ili ne.
No, ako je vama tako jasno što gospođu zanima, što vi to svima sada ne pojasnite, već pokušavate mene prisiliti na neki odgovor. To se neće dogoditi. Ja odgovaram ako znam, i, vjerovali ili ne, ako hoću. Ako neću, vi razmislite zašto.
No, ja hoću odgovoriti, ako mi vi kažete, meni, ali svima drugima, što je to gospođa pitala. Ili, ako se ona eventualno sama javi, neka pojasni.