Astma


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 202 | Broj poruka: 1671

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Pregled


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Danio

09.08.2012. 11:20

Postovani dr. Richter

imam jedno pitanje za Vas, moj sin ima 13godina i dijagnosticiranu Astmu do prije cca. godinu dana je bio na terapiji koju ste mu Vi odredili jos dok ste bili na Srebrnjaku.
Nakon sto ste otisli od tamo njega stalno prebacuju od doktora do doktora i svaki ima neke svoje ideje o terapiji i tako su mu je na kraju i promjenili iako mu je bilo jako dobro tj. nije imao nikakve simptome.

U zadnje vrijeme cca. pola godine poceli su mu se vracat simptomi, ali da sada ne pisem sve preko foruma nego da kazem sto me zanima, a to je dali se mi mozemo naruciti kod Vas na Rebro posto smo s Vasim nacinom lijecenja i dijagnosticiranja najzadovoljniji.

Samo da napomenem da vec neko vrijeme pokusavam dobiti broj za narucivanje ( 23 76 338) i nikako da dobijem nekog, pa bih Vas molio da mi savjetujete ili neki drugi nacin ili da dodemo kod Vas ako primate pacijente kad ste dezurni.

Unaprijed hvala,

Danijel

Darko Richter, dr. med.

10.08.2012. 13:45

Možete doći u utorak 14.o.mj. u 9 h ujutro, u Dnevnu bolnicu Klinike za pedijatriju, nova zelena zgrada na Rebru, ulaz, liftovi, uzaći kat više (razina P), i malo lijevo.