Poštovani, djevojka i ja smo nedavno imali odnos. Tijekom svega u mom slučaju nije došlo do ejakulacije, no tijekom predigre te drugih interakcija vrh penisa je znao biti vlažan. Za kraj svega smo odlučili probati penetrirati unutar nje iako joj je bio prvi put, kao i meni. Korišten je lateks prezervativ kojemu nije istekao rok. Prije stavljanja samog prezervativa sam detaljno obrisao penis vlažnim maramicama te pritisnuo vrh i uretru kako bi manja količina sperme izašla van na vlažne maramice. S obzirom da nismo imali lubrikant kako bi olakšali bol, korišteno je kokosovo ulje što smo tek kasnije saznali da je bila loša ideja zbog mogućeg kidanja lateksa. Djevojka je tu večer bila u plodnim danima. Za vrijeme same penetracije penis je stavljen u rasponu od 3-4 cm uz trajanje od otprilike 20-ak sekundi. Tijekom nije bilo naglih ili grubih pokreta. Pokušaj je prekinut zbog boli kod cure. Nekoliko sati prije te same večeri sam se samozadovoljavao te ispraznio nekoliko puta, no kasnije izaprao spolni organ. Kada je kondom skinut nije bilo ikakvog sekreta pri vrhu što je možda razlog ranije masturbacije. Na prvi pogled prezervativ nije djelovao oštećeno/napuknuto. 50-ak sati nakon samog odnosa djevojka se počela žaliti na bol u području jajnika kako je ona osobno opisala. Oko 56 sati nakon odnosa sam kupio test za trudnoću te pilulu Ellaone koju je preporučila sama apotekarka. U 57 sati je djevojka popila pilulu na djelomično sit želudac. Nakon nekoliko sati je rekla da ju je prošla bol jajnika. Test za trudnoću planira iskoristiti kada joj dođe sljedeća menga koja je kroz narednih tjedan i pol. Nekoliko dana nakon odnosa je pregledala isti prezervativ koji nije bio napuknut kada je napunjen vodom, uz to ga je također ponovno premazala uljem, trljala, pa čak i grebala, no ostao je čitav. Ponovno se žalila na bol u trbuhu, je li to pak moguća nuspojava same pilule? Cijenimo i iščekujemo Vaš odgovor.
Lp