Re: Strah od trudnoce

Poštovani doktore,

Znam, pisao sam Vam već par puta u vezi moguće trudnoće, svaki put ste rekli da nema razloga za brigu.. Naime, poslednja menstruacija je bila 4.9, prije nje 4.8, oboje menstruacije su bile čudne.. Ova 4.8 je trajala 11 dana, poslednjoh 5 dana su bile samo mrlje krvi.. Menstruacija je bila za nekih 50% slaboja nego inače, izašlo je malo gušće krvi u vidu ugrušaka..
Ova menstruacija 4.9 je bila za nekih 20-30% slabija i trajala je 6 dana. Naime problem je taj što smo se poprilično zabrinuli, jer smo pročitali na nekom forumu post od jedne žene, koja tvrdi navodno da je imala krvarenje nalik menstrualnom, ista kolicina krvi i ista duzina trajanja a bila je trudna, to se sve navodno desilo u prvom tromjesečju, na kraju se normalno porodila. Pa meene zanima da li je to moguće.. Nisam napomenuo da smo radili dosta testpva, na poslednja 2 testa su se pojavile 2 linije, ali važno je napomenuti da je prva bila kontrolna a druga se pojavila skroz lijevo, na prelazu izmedju one plastile na kojoj stoji max i onog dijela gdje se citaju testovi.. Kako sam istraživao ta crtica ke valjda evaporacijska crtica, mene zanima cemu sluzi ona..
Dragi doktore mi mnogo strahujemo, mene zanima da li postoji šansa trudnoće, znam da Vama vjerojatno sve ovo nema smisla, ali jednostavno strahujemo.. Možete li nam Vj ikako pomoći da bar malo umirimo taj strah.. Djevojka je dobila temperaturu prije nekih 8/9dana i od tada ju je već 4/5 glava boljela i evo danas ju bašš boli.. A čitali sm da se glavobolja javlja u prvom tromjesečju..
Ja bih Vas zamolio za pomoć jer stvarno živimo i strahu i ako vjerojatno nema razloga za to..