Re: crvenilo i svrbež na penisu

Dobar dan!
Imao sam spolni odnos prije tri tjedna gdje sam povrijedio resicu spolovila ,nije me jako boljelo a niti mi je toliko smetalo nakon sto sam ponovno imao spolni odnos, nedugo zatim oko 2 dana poslje sexsualnog odnosa sa partnerom resica,glavic i koza spolovila mi je natekla i unutar kozice kod glansa su mi se pojavile crvene tocke koje su bile jako
uzarene ,odjecao sam jak bol kod glavica i bol na vrhu oka penisa, osjecao sam kao da ce mi glavic puci , otisao sam kod ljekarnika i prema mome opisu mu se cinilo da je u pitanju gljivicna infekcija te mi je dao na preporuku Canesten kremu gdje sam i uzeo, nakon nekoliko dana mazanja navedenom kremom crvene tocke su nestale u unutarnjoj kozici spolovila a ujedno mi se smanjio svrab i bol glavica, no sad me pati bol i peckanje na vrhu kao da mi se "oko"glavica jednim djelom zatvorilo te imam nekontrolirano uriniranje tj. nepravilno uriniranje ,isto tako pojavio mi se svrbez te kao neki herpes na samome glavicu dok.mi je resica nemalo nestala . Za puknuce resice koristim acidi borici
kao i Bemphanten plus kremu , bol se smanjila i povlaci se, samo me zanima da li bih mogao rijesiti sa cajem ili tabletama od brusnica bol koju osjecam na vrhu glavica kada uriniram i da li je bruh ili kila povezana sa bolom koju osjecam , hvala Vam unaprijed!