HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Trudnoća


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Gordana78

13.05.2018. 19:15

Dobar dan imam jedno pitanje i molim da mi odgovorite u što kraćem roku imam četvero djece imala sam dva carska reza podvezana sam jajnike prije trinaest godina imam 40 godina sada imam želju da ostanem trudna molim vas da mi odgovorite Jel ima bilo koje mogućnosti da zatrudni hvala unaprijed

Savjetodavna linija, za djecu

16.05.2018. 15:50

Draga mama,
hvala Vam na javljanju i ukazivanju povjerenja Hrabrom telefonu. Iz Vašeg upita sam stekla dojam da Vas zanima pitanje medicinske problematike, odnosno kako ostati trudna s obzirom na to da ste podvezali jajnike prije 13 godina. Na Hrabrom telefonu se bavimo temama vezanim uz djecu, njihov razvoj, roditeljstvo i izazove koje roditeljstvo donosi. S obzirom na to da je Vaše pitanje zdravstveno, a mi nismo educirani u tom području, smatram da je važno da se obratite svom liječniku, odnosno ginekologu, i od njega dobijete potrebne informacije.
Ako budete imali nekih pitanja u vezi odgoja ili bilo čega što Vas brine u vezi Vaše djece, potičem Vas da nam se slobodno javite. To možete napraviti ovim putem, ali i putem linije za mame i tate Hrabrog telefona na broj 0800 0800. Linija je otvorena radnim danima od 9 do 20 sati. Osim toga, možete nam pisati i na e-mail savjet@hrabritelefon.hr. Želim Vam puno sreće!
Puno pozdrava,
Vaš Hrabri telefon