Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


dugotrajni kasalj kod dojrnčadi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

tlm

08.03.2011. 10:26

lijepi pozdrav! imam bebu s navrsenih pet mjeseci i to mi je trece djete,naime ona kaslje vec 4tjedna,,na pocetku je izgledalo kao obicna prehlada,jer nije bilo temperature,ali svejedno smo je odveli pedijatrici,ona nam je rekla da ima bronhilitis,dala joj injekciju,i inhalirala,i dala ventolin da je inhaliramo doma,i rekla da dodemo sutra na kontrolu.sutradan nije vise nista bilo na plucima,ali je rekla da je inhaliramo jos tri dana pa dodemo na kontrolu,na toj kontroli,je rekla da jos cuje pucketanje na plucima i da za dva dana dodemo na kontrolu,na toj kontroli je rekla da je sve ok,i da inhalacije vise ne trebaju,ali djete nije prestalo kasljati,nos joj povremeno curi,nekad iskasljava,nekad kaslje suho,pa imam jednostavno pitanje jeli to normalno? i koliko dugo to moze trajati? nemojte me krivo svatiti,ja vjerujem nasoj pedijatrici,ali nam ona nije znala odgovoriti na ta pitanja,zanima me jer mi djete treba na operaciju,a nemoze primiti anesteziju ako nije potpuno zdrava! unaprijed hvala!

tlm

08.03.2011. 22:51

dali djete od pet mjeseci smije piti sumamed,ako ima bronhilitis?! doktorica se ustrucava dati jer je mala,dok je mom starijem djetetu koje ima 2 godine dala sumamed za bronhilittis i brzo mu je proslo!!! nadam se odgovoru,hvala!

Darko Richter, dr. med.

09.03.2011. 22:30

Smije.