Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26366

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Sinehije malih usana


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

bubica2015

21.03.2018. 15:05

Postovani curica od 22mj.ima sinehije malih usana potpuno joj se zatvorilo. Od pedijatrice je dobila kremu Linoladiol i mazali smo preko 2 tjedna kad se pocelo polako otvarati nakon par dana jos mazanja potpuno se otvorilo. No od te kreme sam primjetila da joj je jako crveno i mislim da ju pece jer mi neda da ju diram..I sada nakon 3 tjedana sam primjetila da joj se ponovno pocelo zatvarati. Pitala sam svog ginekologa za savjet pa mi je rekao da ju probam povremeno namazati sa plymicol kremom ili klotrumazol kremom jer ako joj je tako crveno i pece mozda ima gljivice. Inace nakon sto joj se otvorilo redovito sam ju mazala sa pavlovicevom kremom i to obilnije. Nasa pedijatrica nema bas iskustva s tim te nije bila sigurna sto bi ako nam savjetovala da se nije otvorilo od te kreme. Dali je potrebno ici na djecju ginekologiju zbog toga?

bubica2015

24.03.2018. 17:40

Evo nakon par dana mazanja sa klotrimazol kremom crvenilo joj je proslo i vise ju nepece dajem mi da ju malo diram i pogledam...ali sada sam primjetila da joj je napravilo kao neko masno tkivo kad se rastvore male usne..znaci nema prolaza u rodnicu vec se to nadzire...prije je imala normalno otvor i nije nista bilo a sada eto kao da joj je nesto ili izraslo ili mozda nateklo tkivo iznutra? Dali da je vodim na pregled?

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

25.03.2018. 20:35

Mislim da da, odovuda ne vidim dobro happy)

Monroe

17.09.2021. 14:45

Poštovani, beba je sa 4 i pol mjeseca imala kirurško odstranjivanje sinehija labija. Bila je riječ o blažim sinehijama. Nastavili smo mazati s Linoladiol kremom kroz iduća 3 i pol tjedna. I dalje sve izgleda uredno. Kontrola joj je za 10 dana.

Je li moguće da smo predugo mazali? Rečeno je mazati 3 do 4 tjedna. Koje su moguće nuspojave na što bi trebalo obratiti pozornost i kada se one jave ?
Hvala

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

04.10.2021. 13:45

Nije za očekivati bilo kakve posljedice.