Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6617 | Broj poruka: 26364

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Upale pluća, bronhitisi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Emyca25

29.01.2019. 20:00

Poštovani dr.,djevojčica u dobi od 10godina, od rođenja po bolnicama, rodila se u 34 tjednu, prve dvije god. života liječena na Rebru nakon toga Klaićeva. Atrezija jednaka s fistulom, GERB od njega česte upale pluća radi kojih je napravljena fundoplikacija... Ali uz sve to znači dijete povraća od godine dana, do dan danas svaki put u infektu povraćanje je znalo biti svakih 5 minuta dan i noć, svaki mjesec po 7 dana i tako prvih 5,godina života. Zatim kada je pila Motilium bilo je rjeđe. Sada od 5.mj prošle god ne uzima Motilium i od 9.mj kako je krenula škola znači od 9.mj do sada 4 puta u bolnici, povraćanje temp upala pluća. Dijagnoze:cikličko povraćanje, pothranjenost itd... od lijekova nexium samo uzima. Dijete normalno ide u školu ali ovo više nije normalno, kako moze svaki skoro mj u periodu od 9. do 6. biti non stop bolesna, ne moze se udebljati kada svaki mj povraća, a inače fino jede i ima apetit. Molim Vas možemo li se nekako kod Vas naručit radi imunoloških pretraga? Hvala lijepa unaprijed!

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

04.02.2019. 11:45

Mislim da bi bilo bolje javiti se gastroenterologu u Klaićevu, kod mene se možete naručiti na 098 403 808, sestra Jasna.