Dentalna implantologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 27 | Broj poruka: 85

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


Implatati


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

MarinaV0108

16.06.2024. 00:35

Lijep pozdrav
Ostala sam bez dosta zuba unutar cca 4 godine. Ostalo mi je 6 gore (jedinice, dvojke i trojke). I jedno 3 godine sam nosila protezu gore. Hvatala se za nadomjesne cetvorke. I bilo je sve odlično.
No odlučila sam se za implatate i tu krecu svi problemi.
Implatati su ugrađeni u 3mjesecu na mjesto sestica. Lijeva strana odlična. No desno dosta dugo bolovi jer je stavljana umjetna kost i sinus je nisko. I to je proslo. Nosila i dalje protezu do sada. Prije cca 2 tjedna moj stomatolog je otvorio zubno meso kako bi dosao do implatata. Opet lijevo sve super a desno veci rez, ogoljena kost i upala gingive. Sad se i to smirilo.
U međuvremenu dolje desno umnjak upaljen. I nakon 2 zahvata čiscenja i punjenja kanala, izvađen je umnjak. Sad me pocela boliti i cetvorka dolje. Dolje imam jedinice, dvojke, trojke i cetvorke
A najgore od svega sto konstantno osjetim neku tupu bol na desnoj strani gore. Ne oko implatata nego u kosti. Na mjestu nadomjesne cetvorke.
Uho me također boli. Iako je on rekao kako je to sve od umnjaka.
Od cega ta gornja bol? Dolje mi je jasno da se cetvorka pokvarila.