Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


aparatić


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Ana

26.03.2006. 11:33

Evo već dugo se raspitujem u vezi aparatića,ali mi nitko,nažalost, nije dao potpuni odgovor. Pa evo moga ČUDESNOG pitanja....
U 5. razredu počela sam nostiti noćni aparatić,prije toga sam morala izvaditi četvorke...no sve sam ja to preživjela i zubi su mi se počeli vračati na mjesto i sve je bilo uredu,dok nisam počela zapostavljati aparatić. I tako ga s vremenom prestala nositi. Sad mi je jako žao,i jednostavno nemogu preboljeti što ga nisam do kraja nosila...jer jedan zub mi malo van viri....Sada imam 17 godina i željela bi nositi aparatić,bilo kakav fiksni...noćni....svejedno samo da ispravim moju pogriješku...Ali nažalost mojoj obitlji nije samo tako izdvojiti 5000kn za aparatić.Molim Vas pomozite i recite dali mogu na koji drugi način omogućiti si aparatić?
Unaprijed hvala!
Ana

dr. Aleksandar Gulin

27.03.2006. 13:42

Stvar je jednostavna!
Ako požuriš i imaš sreće da stigneš na red, HZZO pokriva sve troškove. Isto tako pitanje je da li je sad anomalija uopće jako izražena da bi te se moglo primiti u ponovnu terapiju.
No ako na žalost ne uspiješ onda ti ne preostaje drugo nego da preko ljetnih praznika zaradiš i pomogneš osobnim angažmanom te skupa s roditeljima pokriješ trošak koji si gore navela.
Sretno!